Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Aracım 2007 model suzuki swift 4x4 ve tam 10 gün önce sağ ön tampondan başa bir araca çarpmıştım. Aracın tamponu fiber olduğundan geri esnedi dışarıdan pek bişey yok gibi görünüyodu kaput biraz bombeleşmişti ama şaside 1 parmak kalınlığında bir bombe oluşmuş. 10 gün geçti inşallah bu gün vericekler aracı. Dün resmen uykularım kaçtı ya doğru düzgün yapamazlarsa diye. Tabi bu işleri pek bilmediğimden birazda tecrübesizim. Serviste Kasko şirketinin yetkili servisi. 1-Usta aracı gercez falan gibi bişey söylemişti... nedir bu germe işlemi? örnek resim falan koyabilirmisiniz? 2-Arabanın dış görünüşü eskisi gibi olurmu?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 orjinal servisse tae olur germe islemide sasi yamulduysa araci gergiye aliyolar ayakkabi kalibi gibi dusun araci orjinal seklinekadar yavas yavas bukuyolar
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Selam, Araç bilgisayar kontrollü germe istasyonuna bağlanır. Araç modeli falan girilir, size belli noktalar için (x,y,z) konumları verilir. Darbe alınan nokta kaçıklık durumuna göre o noktalardan gerdirilir/çektirilir. Ben çok az bilgisayarlı gerdirme aparatı gördüm, çoğunluk göz ve simetrik ölçüm ile kontrol ederek gerdirme yapıyor. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar