Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Selam arkadaşlar Bu güzel yaz gecesinde sizi fazla yormayacak, sabun köpüğü kıvamında bir soruyla karşınızdayım. Şimdi, elime bir miktar para geçti(20 ytl) üstüne biraz ekleyip tercihen custom made bir prs almak istiyorum. fekat ele gelen bütün gitarlar gibi bu da türkiyede satılmıyor(ben bulamadım en azından) Modellerini, fiyatlarını inceleyebileceğim ve satın alabileceğim bir websitesi varsa, üstüne bunu benimle paylaşırsanız sevinirim. Esenlikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 edit:fiyatlari yazmiyormus artik bi manasi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 modeller sitesinde var da ben daha tüm modelleri satan bir web sitesi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paul Reed Smith Private Stock Single Cut Semi-Hollow bunu gördüm sitesinde çok iyiymiş de fiyatı yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Eline bayaa bi para geçmiş yalnız lan, akıllıca kullan sonra başını duvarlara vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 valla çalınışları tonları pek anlaşılmasada videolardan tüm modelenin renk seçenekleri vs 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 En kolayı gidip Selanik'den (Thessaloniki, Zozef Music) alman olur, orada satan iyi bir mağaza var. Ulusoy 100 YTL kadar bir fiyata götürüp getiriyor, İstanbul'a 7-8 saatlik yol, hem denemiş de olursun. Bu aralar Turizm vizesi almak da çok kolay, hem kendin getirirsen gümrük de ya da kargoda sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar