Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 netçes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yanık merhemlerinden kullan deri yenileyici özelliğe sahip olduu için onlar baya baya işe yarar.. ama kesinlikle soyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hocam soy. SOY. her zaman soyulmuyor zaten, yılda bir kez. keyfini çıkar. sonra çok ararsın bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Killer, bişey olmaz abi ne kadar canın tatlıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Killer said: aha foto edit:fail Killer ev adresini ver.Kapıları kırıp soyacam o deriyi.Teşircilik lan yaptın.Resmen özendiriyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hiçbişey yapmana gerek yok arada nemlendirici krem sürersin olur biter..beni bu sene güneş çarptı antalya'da. o kadar kötü oldum ki 4 gün falan hareket edemedim ilk akşam 39 derece ateşim çıktı ve 2 hafta önce olmasına rağmen hala soyuluyorum :) şimdi al al duruyo soyulan yerlerin geçicek bikaç güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bence soyma, istatiksel olarak verilen bir t1-t2 zaman aralığında ölme ihtimalinin artacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xaenin said: Killer, bişey olmaz abi ne kadar canın tatlıymış ya. baboli cilt kanseri diye bi olay duydum o yüzden soruyorum napim falan diye.yoksa sorun yaptığım yok. nemlendirici krem elleşme ok sağolun şeyi merak ediyorum ama şimdi soyulmayan yerler kapkara haliyle soyulan yerlerin altı da açık bi renk bu renkler ne zaman uyuşucak homojen bi hal alıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yok olm ondan değil, bir derisi soyuldu diye bu kadar tantana yapanı ilk defa görüyorum. Şaşkınlık içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tantana yapmıyorm dgkjlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Cilt kanseri yapar mı soysam diye merak ediyorsun evladım, daha ne tantana yapıcan ahahea. DERİMİ SOYSAM ÖLÜR MÜYÜM? Ne bu lan dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ya öyle duydum diye soruyorum mg.neyse dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar