Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 omzum çok fena soyuluyo.soysam mı elleşmesem mi bilemedim.cilt kanserine çevirebilyiomş bazıları galiba öyle bişey duyduydum.öhöm yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yok öyle bişey soy istediğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 omzun güneşte kaldı mı bir süre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kanser riski yanık üzerine yanık yaparsan olur. bi de ıslakken güneşte kalırsan teninde kalan damlacıklar büyüteç işlevi görerek güneş ışığını belli bi noktaya yoğunlaştırır oralar farklı yanar, hatta kalıcı renk değişimi bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 off benim hayattaki en büyük zevklerimdendir deri soymak. böyle küçük adımlarla deriyi kaldırmaya çalışırsın. sonra çektikçe o büyür büyür off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aynen ya soyul soyul bitmedim 2 haftadır böyle hayvani bi zevkle derimi soyuyorum yani. gerçi soymadan bırakırsan soyduğunda alttan çıkan derinin renginin 28 bin ton açık olmamasını sağlarsın haberin olsun bırak kendi kendine soyulsun yapabiliyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya niye buraya açılıyor bu konu? kişisel'e gönderiyorum. killer iyice garbıçta yaşamaya başladın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Of bu kadar hanım hanımcık da yaşanmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yoğurt sür. sonra kaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kasima birak gitsin gunes yanigina dikkat edelim, hafta sonu yandim, dun tum sirtim kasiniyodu, acidan daha kotuymus kasinti onu ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bence soyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Alcadras said: off benim hayattaki en büyük zevklerimdendir deri soymak. böyle küçük adımlarla deriyi kaldırmaya çalışırsın. sonra çektikçe o büyür büyür off. ++++++ rep rep rep.. Abi soymak kadar zevk varmı ya.Hocam böyle cırrtımsı sesde geliyosa inanamasıyosun kendine.Aman allahım diyosun ne mükemmel bir bedenim var.Soy abi ufak adımlarla büyük işler başar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Soğuk pres uygula gün içinde birkaç kere.Mümkün olduğunca elleme.İlla ki elin gidiyorsa da üstünü kapat işte bişeylerle.Soyman pek sağlıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hamama git kese attır saatlerce soymakla uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kingpin said: ya niye buraya açılıyor bu konu? kişisel'e gönderiyorum. killer iyice garbıçta yaşamaya başladın ha. bap kişisele açıcaktım da açmadım. niye açmadım bende bilmiyorum. bu arada alttan çıkan derinin rengi açık baya bi o düzelcek mi öyle amel gibi gezcekmiyim?bide soymadan durabilyiorum ara sıra elim gidiyo o kdar.5 6 senedir soyulmuyo güçük bebeyken soyulmuştu. hatta bi foto goyyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hamama git keselen..ben de 2 haftadır soyuluyorum omuzlarım bitti şimdi kolumun elime yakın olan bölümü soyuluyo..sırtım göbeğim de soyuldu hepsini kopardım aluminyum folyo gibi bişi olmyuo soy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 of ya ben kendiminki yetmeyince başkalarınınkini de soyuyorum. üste para bile verebilirim o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nerdesin? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Killer said: omzum çok fena soyuluyo.soysam mı elleşmesem mi bilemedim.cilt kanserine çevirebilyiomş bazıları galiba öyle bişey duyduydum.öhöm yorumlar Soyduktan sonra çok güneşte kalırsan herhalde güneşin senikötü etkileme ihtimali daha fazla olacaktır, o tarz birşey demek istemiş olsa gerek kim dediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 aha foto edit:fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ardeth evdeyim şimdi.bi sorun olmaz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 en sağ alta doğru olan parçayı aşağı doğru çekiceksin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Nasıl yandın birader sen öyle. :S 20 sene mersinde yaşamış adamım daha böyle yanamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o diil de çok feci soyuluosun sen ya yara biçimini almış resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar