Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deri soyulması

Killer

Öne çıkan mesajlar

aynen ya soyul soyul bitmedim 2 haftadır böyle hayvani bi zevkle derimi soyuyorum yani. gerçi soymadan bırakırsan soyduğunda alttan çıkan derinin renginin 28 bin ton açık olmamasını sağlarsın haberin olsun bırak kendi kendine soyulsun yapabiliyosan.
Sosyal ağlarda paylaş

Alcadras said:
off benim hayattaki en büyük zevklerimdendir deri soymak. böyle küçük adımlarla deriyi kaldırmaya çalışırsın. sonra çektikçe o büyür büyür off.

++++++ rep rep rep..

Abi soymak kadar zevk varmı ya.Hocam böyle cırrtımsı sesde geliyosa inanamasıyosun kendine.Aman allahım diyosun ne mükemmel bir bedenim var.Soy abi ufak adımlarla büyük işler başar.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
ya niye buraya açılıyor bu konu? kişisel'e gönderiyorum. killer iyice garbıçta yaşamaya başladın ha.

bap kişisele açıcaktım da açmadım. niye açmadım bende bilmiyorum.

bu arada alttan çıkan derinin rengi açık baya bi o düzelcek mi öyle amel gibi gezcekmiyim?bide soymadan durabilyiorum ara sıra elim gidiyo o kdar.5 6 senedir soyulmuyo güçük bebeyken soyulmuştu.

hatta bi foto goyyum
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
omzum çok fena soyuluyo.soysam mı elleşmesem mi bilemedim.cilt kanserine çevirebilyiomş bazıları galiba öyle bişey duyduydum.öhöm yorumlar

Soyduktan sonra çok güneşte kalırsan herhalde güneşin senikötü etkileme ihtimali daha fazla olacaktır, o tarz birşey demek istemiş olsa gerek kim dediyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...