BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yarın saçımı kazıtıyorum o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sıcakta yanar. önce 3 1 hafta sonra 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 saaandcastles in the saaand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben onu düşünmedim bak kazıtırsam ben siyah ortada beyaz bir kabak mı olur acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 siyah beyaz siyah beyaz muhabbetine sahne olabilirim hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 BeIlow said: Yarın saçımı kazıtıyorum o_O bunalımda mısın? a asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yok ne bunalımı :D değişiklik olsun eskiden hep kel gezerdim o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bellow senin kafaya sıfır gitmez ki ? konya ensesi vardı sende en son hatırladığım kadarıyla dsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 konya ensesini içim acıyarak açmanı isteyecem biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 normalde kellik hangi kafa tipine yakışır? bu tip kafa yapısı olan bir insan evladına yani arkaya doğru uzayan ancak konya ensesi dediğimiz tabir böyle değil bildiğin duvar gibi dümdüz inen bir ense dsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya ben ufakken babam böle sıfır yaptırıyodu, "ulen yumurta gibi kafan var 1-2 numara falan yapıyoruz" diye. Sora bi de "benim kafamın şekli seninki gibi olsa hep dazlak gezerim" deyişi vardı. george costanza gibi bi çocukluk geçirdim. asdfaasd yok tabii, önce ten ten modeline sora yavaş yavaş istediim hale döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar