Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aurelio Real Betis'de

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:
10 tane aurelio alicak para var merak etmeyin, hatta sizin tuttugunuz takımlarin ilk 11 lerini yedek olarak alacak para var.

fenerbahçenin malı amma cok yordu bu zugurtlerin cenesini yahu. parayı pulu bosverin bence, galatasarın parasızlıgı bile bu kadar konusulmadı sanırım :p

İşte Türkiye liglerindeki bütün takım taraftarlarının fenerden neden? nefret ettiklerinin en büyük kanıtı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bunu anlamıyorum GS ismini bile telaffuz edemediğimiz adamlar alıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. FB gidiyor bastırıyor parayı, bu sefer ortalık yıkılıyo. Yok çok para verdiniz, yok dandik oyuncu, yok oynamaz. Bu sabah lig radyo dinledim tüm bağlanan GS liler ya aurelloya laf attı yada guizaya. Zenginin parası, züğürdün çenesini yorarmış hakkaten doğru bir lafmış. Şaka gibi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln'e kalitesiz demedim sadece çok bilinen bir oyuncu değil.
keza linderoth da öyle.

demek istediğim oyuncuların kalitesinden ve iyi top oynamasından çok kendilerini ne kadar pazarladıkları daha önemli bence. Zaten iyi ve kaliteli olmadıktan sonra kendilerini de pazarlayamazlar biyerde patlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

konu iyice saptı

marco'nun gitmesi fener'e cok seye malolacak gibime geliyor
gazeteler yazmaya baslamıs marcos senna gelicek diye de bu adam daha euro 2008 baslamadan kontratını 2 sene uzattı, villareal kaptanı, dünyanın en iyi 3 liginden birinde oynuyor ve villareal ligi 2. sırada bitirdi.

senna hayal olur maldonadoyla yetinirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

emrenin o kronik sakatlığının nüksetmeyeceğini bilsem süper transfer derdim fakat adam sakat arkadas bildiğin 1 mac oynucak 2 mac yatıcak

maldonado icin ise umut fakirin ekmegi diyorum
bu adamı halı sahada oynatmam o kadar kötü bi adam luxemburgo torpiliyle mi oynuyomus anlamadım ki dk 90 olmus gol atman lazım hala geriye oynuyo nası sabrediyorsunuz :)
size mehmet güveni verelim bizde pek forma sansı bulamaz artık
kondisyon yaparsa süper adam hem ileri hem geri :D
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Zegna said:
10 tane aurelio alicak para var merak etmeyin, hatta sizin tuttugunuz takımlarin ilk 11 lerini yedek olarak alacak para var.

fenerbahçenin malı amma cok yordu bu zugurtlerin cenesini yahu. parayı pulu bosverin bence, galatasarın parasızlıgı bile bu kadar konusulmadı sanırım :p

İşte Türkiye liglerindeki bütün takım taraftarlarının fenerden neden? nefret ettiklerinin en büyük kanıtı.

neden ufak takımların ufak taraftarları oldugunuz kanıtı daha dogrusu.. fbnin maddi durumunu tartısacagınıza kendi klubunuzun 2 lisanslı urununu alında para girsin klup kasasına..
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
suBzer0 said:
Zegna said:

neden ufak takımların ufak taraftarları oldugunuz kanıtı daha dogrusu.. fbnin maddi durumunu tartısacagınıza kendi klubunuzun 2 lisanslı urununu alında para girsin klup kasasına..

Tabi adamda bizim gardrobun içinde ne var ne yok biliyo zaten..Aldığımız ürünlerin hepsi fake
Sosyal ağlarda paylaş

kişiye özel hitap yok orada, senin gardrobunu karıştırmamış yani. fakat lisanslı ürün cirolarında fb >> gs > bjk şeklinde bi sıralama varsa nedenini düşünmek lazım. gs bu sene sıçrama yapabildi, bjk naptı mesela ?

sen sabahtan akşama kadar fener in parası fener in parası de, ondan sonra da "paramız var napalım" deyince "işte bu yüzden sizden nefret ediyoruuuusss =(" de. oldu şekerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
suBzer0 said:
Zegna said:

futbol bölümüne yazma bence sen. yazdıklarını toplasan bir tane objektif cümlen yok. hayır gaza gelip banlamıyacagını bilsem tek tek lafları yapıştırırım sonra mesaj yazma hırsına girersin yazık olur sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...