Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Dün karakterle ilk defa hellfire a geçtim lvl 58 de. Sonra kapattım şimdi açtığımda 2 lvl atladım hala rested xp var. çifter çifter geliyor. Bug mı oldu yoksa blizzard mı yaptı böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bugsa bitmesin diye online kal kalabildiğin sürece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 şansıma trial yf açık. Atacak 5 10 dakika içinde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yf nin trial süresinde nası atladın be 2 level. saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 58 in sonundaydım bi de questler birikmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ag_unitframes yukle, xp barı goster secenegini sec. unitframe in altına mouse u getir orda yazıyo kac k xp kalmıs rested. benim altta su an 250k rested gorunuyor, level 58. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bende adrenaline rush açık kalmıştı tbc nin ilk çıktığı zamanlar, ama öss zamanıydı kapatmak zorunda kaldım geri girince gitmişti doğal olarka. ölünce falan da gitmiyodu. şaka değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 quest teslimi resteda elleşmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 evet sadece mob kestiginde gelenler rested'tan goturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 tunca said: bende adrenaline rush açık kalmıştı tbc nin ilk çıktığı zamanlar, ama öss zamanıydı kapatmak zorunda kaldım geri girince gitmişti doğal olarka. ölünce falan da gitmiyodu. şaka değil =P Oha. öyle bişi olsa oyunda çıkmam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 T_T biliyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu arada ciddi arttırmışlar lvl hızını. 5 günde 60 oldum. umarım bu da bug değil de blizz in işiyse trial süresi bitmeden 70 olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 20-60 arası hızlandı sadece. 20'den sonra iki level arası gereken xp dusuyor, 30'dan sonra da questlerden gelen xp artıyor. tam tersi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Xo said: tunca said: bende adrenaline rush açık kalmıştı tbc nin ilk çıktığı zamanlar, ama öss zamanıydı kapatmak zorunda kaldım geri girince gitmişti doğal olarka. ölünce falan da gitmiyodu. şaka değil =P Oha. öyle bişi olsa oyunda çıkmam lan. ağlıcaktım zaten nerdeyse ama başka seçeneğim yoktu o durumda, dershaneyi falan asıp duruyordum babamın da rage fullenmiş execute e hazırlanıyordu. gitmek zorunda kaldım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Normal bir durum aslında, sürekli quest teslim edersen, hatta bu questler toplama falan ağırlıklı ise kolay kolay yetişemessin 1.5 levellık birikmiş rested'a. o 1.5 level için gereken kadar mob kesmen lazımki ancak instanceda falan erir o. Normal olarak kasarsan ancak 3-4 levelda yetişebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 toggie said: 20-60 arası hızlandı sadece. 20'den sonra iki level arası gereken xp dusuyor, 30'dan sonra da questlerden gelen xp artıyor. tam tersi de olabilir. bu bayağıdır var sanırım. Ben mage kasarken vardı ki bayağa oluyor onu kasalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 2.3 le mi ne geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 trial yf'yi resetleyip resetleyip dursaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bir lvl daha atlayınca ucu göründü rested ın. Ama 10 saatlik bir süre için über rested birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben bizim bot forumlarında PoM buglanmış bir mage görmüştüm. En iyi bug odur, ötesi yok. Adam koşarak fireball spamliyordu ya haha süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Lopeth said: bu arada ciddi arttırmışlar lvl hızını. 5 günde 60 oldum. umarım bu da bug değil de blizz in işiyse trial süresi bitmeden 70 olurum Ben de şimdi dikkat ettim. Level 53-54 arası 130k civarı XP gerekiyor. Seri quest yaparak saatte 60k civarı XP aldım. Yani nerdeyse iki saatte level atladım. Eskiden bu level'larda 5-6 saat harcadığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yakın zamanda %100 lük epic mount almış olan varsa toplam fiyatını söyleyebilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ~600g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bug değil, sınırsız da değil. patchlerden biriyle gelmişti, ben 2 ay üstüne oyuna girince akmıştım resmen. 0-60 arası questlerden gelen xp'yi arttırdılar. moblardan geleni bilmiyorum ama o da artmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 540g train. 30ar bg mark ile mount beleş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar