Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS sonuclari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tercih sonuçlarımızı içinde paticik forumlarından Elaidi ve Xelee'nin de bulunduğu bi tayfa ile bozcaada'ya geldiğimzide öğrenmiştik. Ellerimizde bavul vapurdan inerken bi yandan telefondan sonuç kovalioduk. Hey gidi günler.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Tercih sonuçlarımızı içinde paticik forumlarından Elaidi ve Xelee'nin de bulunduğu bi tayfa ile bozcaada'ya geldiğimzide öğrenmiştik. Ellerimizde bavul vapurdan inerken bi yandan telefondan sonuç kovalioduk. Hey gidi günler.

bak demiştim edirneden çıkacak diye.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Mortis @arkadasa: sizinkiler ne dedi? canın sağolsun mu dediler?

ahaha efsane...
Mesaj tarihi:
Şimdi ÖSS geçen senekine göre zor, Fen Liseleri girmedi, Tıp Kontenjani arttı(1500). Böylece sıralamada 2000-2500 kişiyi otomatikman elemiş oluruz di mi?
Evet umutsuzum.
Mesaj tarihi:
geçen seneyle ondan bir öncekinin ortasında olacak diye tahmin ediyorum sıralama ve puan ilişkisi, ek olarak 300 ün üstünde bazı dilimlerde arası abuk derecede yoğundu geçen sene, normal standartlarda olur. mesela ben 4 puan daha alsam bir sürü tıp seçebiliyordum, 3.8 olsa hiçbirini seçemiyordum yani o derece toplanmışlardı belirli aralıklara.

3 sene öncekinin puanlarına bakardım mesela ben olsam
Mesaj tarihi:
napsam da abartsam diye kasılıyorum. sonuç sayfasını açtım 404'e refresh basıyorum paso. uyumucam da zaten. evet çok önemsiyorum bu sonuçları gergin falan olmalıyım.
  • Yeni Oluştur...