nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ya dersaneden bakacaklar, teyzem bakacak, annem babam falan da bakar heralde. Ben diyorum batırdım go go sabancı diye hala bi umut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nileppezdel said: "Ya ne uyandırıyosun?" diye bağıracağım :) Sana burdan şunu söylemek isterim. Şöyleki, NAHH DERSİN ONU. SDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yok bildiğin derim, ne yaptığım belli. Sıralamanın da bi etkisi olmayacak zira paralı okuyacağım. O yüzden gayet derim o lafı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 birinci edirneden çıkacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tercih sonuçlarımızı içinde paticik forumlarından Elaidi ve Xelee'nin de bulunduğu bi tayfa ile bozcaada'ya geldiğimzide öğrenmiştik. Ellerimizde bavul vapurdan inerken bi yandan telefondan sonuç kovalioduk. Hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu gece bu topic efsane olur...ilk söleyen ben oldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sage said: Silphatos said: SAKE 2-50 puanın senin. 3-50 olsa olmuo mu pff o gün 1 frag daha yapsaydım keşke. olmaz lankes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 YARIN AÇIKLANIYOR OFOFOFOFOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mortis said: Tercih sonuçlarımızı içinde paticik forumlarından Elaidi ve Xelee'nin de bulunduğu bi tayfa ile bozcaada'ya geldiğimzide öğrenmiştik. Ellerimizde bavul vapurdan inerken bi yandan telefondan sonuç kovalioduk. Hey gidi günler. bak demiştim edirneden çıkacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 260 aşağısı yapmadıysam sorun değil. çünkü buna hazırlamadım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mortis said: Tercih sonuçlarımızı içinde paticik forumlarından Elaidi ve Xelee'nin de bulunduğu bi tayfa ile bozcaada'ya geldiğimzide öğrenmiştik. Ellerimizde bavul vapurdan inerken bi yandan telefondan sonuç kovalioduk. Hey gidi günler. Mortis @arkadasa: sizinkiler ne dedi? canın sağolsun mu dediler? ahaha efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hahahahha of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 345- veya 10k+= Sake'ye ölüm. sabahlamayı planlıyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben uyuyamam sanırım bugün. 15k+ olmamalı benim için de, lanet olasıca okul puanı yüzünden gümlüycem gibi geliyo ama. offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 umarım herkesin gönlüne göre olur bu aksam nasıl uyuyamıyacagım belli değil =) evham yapmayayım diye hiç sorulara bakmadım direk puana gore gg ya da o_O olma olasılıgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 öss iptal edilmiş..? Ekim Ayı gibi yeni bir sınav yapılacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yemezler, yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Şimdi ÖSS geçen senekine göre zor, Fen Liseleri girmedi, Tıp Kontenjani arttı(1500). Böylece sıralamada 2000-2500 kişiyi otomatikman elemiş oluruz di mi? Evet umutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 öss iptal diyorum sen ne diyosun hala.. Ekimde tekrarlanacakmış. Rahatlayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 rte de 'bn de ergenekon magduruyum. aslinda cok iyi bi insanim' demis.. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 unK said: öss iptal diyorum sen ne diyosun hala.. Ekimde tekrarlanacakmış. Rahatlayın.. ekimde olmazsa? :P ulan çok tırsıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 geçen seneyle ondan bir öncekinin ortasında olacak diye tahmin ediyorum sıralama ve puan ilişkisi, ek olarak 300 ün üstünde bazı dilimlerde arası abuk derecede yoğundu geçen sene, normal standartlarda olur. mesela ben 4 puan daha alsam bir sürü tıp seçebiliyordum, 3.8 olsa hiçbirini seçemiyordum yani o derece toplanmışlardı belirli aralıklara. 3 sene öncekinin puanlarına bakardım mesela ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Herkese iyi şanslar şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 napsam da abartsam diye kasılıyorum. sonuç sayfasını açtım 404'e refresh basıyorum paso. uyumucam da zaten. evet çok önemsiyorum bu sonuçları gergin falan olmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bol bol odtü tıp, boğaziçi tıp bekliyoruz gençler hadi bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar