Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS sonuclari

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:
Var yapan manyaklar 3.80/4.00.

edit: derece yapanlar zaten onlar. Zaten boş ver Sabancı'yı, şehre inmeye kalksan bir dünya yol gidiyorsun. Özel istiyorsan Bilkent'e bak, orada bir kere aldıktan sonra sınıfta kalsan dahi burs kesilmiyor.

Eğer ilk girişte burslu girersen kesilmiyor. Onun dışında aldığın burs ta 1 senelik sadece. Ertesi sene tekrar kasman lazım.Burs almak hiç kolay değil. Tam burs için 2donem için ilk %1e girmek gerek bu da Tum bolum içinde(Sınıf değil bölüm, yani 1. ve 2. ve 3. sınıflar arasında) ilk 3 yada 4 nottan birine sahip olmak demek.
Bu sene yarı burs olayı da çıktı glb
Sosyal ağlarda paylaş

yannız ben uzman falan değilim. bi de kılavuz bugün çıkcak işte ordan bakmak lazım hangi bölüm hangi okul ne kadar kontenjan arttırmış. onun için bir uzmana sorarsan çok daha net ve kesin bilgi alırsın. yani ben mantık sınırları içerisinde kendimce tahminde bulundum diyim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithr said:
selam 8700 inciyim say1 de pc öğretmenliğine girerim sanırım istanbulda.
ama ben mühendislik istiyorum
2 yıllık okuyup dikeygecismi yapmalyım
yoksa yatay gecisle gecebiliyormuyum 4 yıllk öğretmenlikten bilgisayar mühendisliğine ne dersiniz

8700 kötü değil, tahminen 350 nin üstünde bir puan aldın.
illa ki hede üniversitesinde bulunmam lazım diyorsan senin tercihin de, o sıraya gayet rahat bir yere girersin.

hatta galatasaray üniversitesi alıyor olmalı o sıradan diye hatırlıyorum da son çare olarak yazabilirsin, başka bir sürü yer var onun dışında da.

of prd say-1 demişssin.
ben olsam say-2 puanı kasardım seneye de kendi nedenlerin varsa ayrı tabi.

dikey geçis sınavı falan var diye biliyorum 2 sene bitince, ama 2 senelik bölümlerden 4 seneliklere yatay geçiş çok zor olmalı diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Syn said:
Sly-One said:
MESLEK değil ekonomi, işletme falan.
bilinmesi gereken şeyler sadece iş hayatında, master kafi bunlar için 4 sene okumaya gerek yok.
öyle oldugunu iddia eden 4 senede anca anlayacak kapasitededir ondan öyle diyordur.

lol şu mühendislerin tm bölümlerini küçümsemeleri yok mu aah ahahaha yapma baba gözünü seviim ya, senin mantığına kalacak olsak herkes mühendis olsun doktor olsun, kolaydır diye ekonomi dersleri alıp 2-3. alışında veren mühendiste gördüm baba

Katılıyorum. Can ağır saçmalamışsın. Doğru bir kısmı, ama bir kısmı. Küçük bir kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Thsn. said:
Arkadaşlar benim say-2 başarı sıram 53,348 girmek istediğim bölüm sabanci-mühendislik ve doğa bilimleri geçen sene 55,300'ncüyü almış ve bu sene kontenjanını 263ten aşağı çekip 243 yapmış sizce girme ihtimalim nedir?

kesin girebilirmişin gibi tercih listesine yazıcaksın ama altında da giremezmişin gibi tercih yazmaya devam ediceksin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...