sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu ay icinde tam olarak ne zmn aciklanio bilen var mi?
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 of ne heyecanlandım başlığı görünce şahsen hayır
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ferrero said: bu cuma dediler. bn daha gec aciklanir saniodum. cok az kalmis o zaman
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İnşallah tüm patiler manyak ötesi süper üniversitelere düşerlerde, ileride para kazanınca kendinilerini düşünen bu arkadaşıda düşünürler :)
luna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya cuma oks değilmi öss 15nde açıklanıyomuş diye biliyorum ben
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 16sı diye biliyorum ben de. haftaya çarşamba.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pogodi said: cuma değildir ya olmasın ühü Eninde sonunda açıklanacak. Bence yogaya falan başla.
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sorun puanı öğrenmek değil antalyaya dönmek zorunda kalmak
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yes sör. yoksa ben kendime güveniyorum dfdasB)
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 17 tümmüzda en geç açıklanacağını söylemişti ösym başkanı.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pogodi said: sorun puanı öğrenmek değil antalyaya dönmek zorunda kalmak oha antalyaya donmek istemeyenlerde var demek ki bodrumdasın ki attan inip eşşege binmek istemiosun =)
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Beni unuturlar mı acaba? Arayıp telefonla hatırlatman lazım, hatırlatmadın mı sen?
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 istanbuldayım antalya dediğiniz şehir bol nemli bol kırolu her tarafı tatil kokmayan lanet bi yerdir=)
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hakkaten yalnız Antalya'ya dönmek istememek nedir? Biz burda yaz okulunda yaşam savaşı veriyoruz, hanfendi ben Antalya'ya dönmek istemiyorum diyor. Ayıptır. Bu arada confirm etmen lazımdı evet, etmediysen sorun çıkabilir sonuçlarda. eğdit: istanbul'da tatil kokan bir yer söyle bana hak vericem hahah. adam gibi yazamadım ki bi türlü.
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahaha iyi be açıklansa da gitsem =p edit: istanbulda öyle bi yer söyleyemem evet ama en azından antalya kadar sıcak ve nemli değil, gezcek bi sürü yer var =)
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pogodi said: istanbuldayım antalya dediğiniz şehir bol nemli bol kırolu her tarafı tatil kokmayan lanet bi yerdir=) O yuzden bodrum yonetir diyoruz =) ama antalya da o kadar kotu değildir hakkını yemeyelim
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bodrum çok kurak be, ben uzun süre kalamıyorum bodrumda.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 nedenn nesi kurak? Her tarafı su nasıl kurak asıl kurak ankara. çöldeyiz ağ kü.
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Dostum iklimini sevdigimin Istanbul'u en azindan neyse odur. Burda sabah gunes oglen yagmur, aksama dogru gunes, aksam firtina gibi ortamlar var. Iykh.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Burda dediğin?? hangi şehir ankara dimi? evet ankara ankara ankara evet
Öne çıkan mesajlar