sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu ay icinde tam olarak ne zmn aciklanio bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 of ne heyecanlandım başlığı görünce şahsen hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Beni unuturlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu cuma dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ferrero said: bu cuma dediler. bn daha gec aciklanir saniodum. cok az kalmis o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İnşallah tüm patiler manyak ötesi süper üniversitelere düşerlerde, ileride para kazanınca kendinilerini düşünen bu arkadaşıda düşünürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 cuma değildir ya olmasın ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya cuma oks değilmi öss 15nde açıklanıyomuş diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 16sı diye biliyorum ben de. haftaya çarşamba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pogodi said: cuma değildir ya olmasın ühü Eninde sonunda açıklanacak. Bence yogaya falan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sorun puanı öğrenmek değil antalyaya dönmek zorunda kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Tercihler için mi? E tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yes sör. yoksa ben kendime güveniyorum dfdasB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Nerdesin ki Antalya'ya donecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 17 tümmüzda en geç açıklanacağını söylemişti ösym başkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pogodi said: sorun puanı öğrenmek değil antalyaya dönmek zorunda kalmak oha antalyaya donmek istemeyenlerde var demek ki bodrumdasın ki attan inip eşşege binmek istemiosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Beni unuturlar mı acaba? Arayıp telefonla hatırlatman lazım, hatırlatmadın mı sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 istanbuldayım antalya dediğiniz şehir bol nemli bol kırolu her tarafı tatil kokmayan lanet bi yerdir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hakkaten yalnız Antalya'ya dönmek istememek nedir? Biz burda yaz okulunda yaşam savaşı veriyoruz, hanfendi ben Antalya'ya dönmek istemiyorum diyor. Ayıptır. Bu arada confirm etmen lazımdı evet, etmediysen sorun çıkabilir sonuçlarda. eğdit: istanbul'da tatil kokan bir yer söyle bana hak vericem hahah. adam gibi yazamadım ki bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahaha iyi be açıklansa da gitsem =p edit: istanbulda öyle bi yer söyleyemem evet ama en azından antalya kadar sıcak ve nemli değil, gezcek bi sürü yer var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pogodi said: istanbuldayım antalya dediğiniz şehir bol nemli bol kırolu her tarafı tatil kokmayan lanet bi yerdir=) O yuzden bodrum yonetir diyoruz =) ama antalya da o kadar kotu değildir hakkını yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bodrum çok kurak be, ben uzun süre kalamıyorum bodrumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 nedenn nesi kurak? Her tarafı su nasıl kurak asıl kurak ankara. çöldeyiz ağ kü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Dostum iklimini sevdigimin Istanbul'u en azindan neyse odur. Burda sabah gunes oglen yagmur, aksama dogru gunes, aksam firtina gibi ortamlar var. Iykh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Burda dediğin?? hangi şehir ankara dimi? evet ankara ankara ankara evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar