Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 işte hürriyet haberciliği. kanlı canlı cesetler. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=13918&p=7&rid=2
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Anadolu haber ajansı 3 polis şehit oldu diyor. 7-8 dakika sürmüş çatışma vs. Hürriyetin cesetleri gösterme merakınada birşey demiyorum.
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Drakkahn said: İran'a saldıramaz amerika. o kadar da değil. En basitinden saldırırsa iran cihat çağrısı yapabilir ve iran önderliğinde bir çok arap ülkesi de amerikaya petrol bağımlılığından ötürü başkaldırabilir. Zaten cumhuriyetçiler seçilecek. Mc Cain başkan olacak, 4 5 sene rahat yaşar dünya, sonrasında demokratlar gelir gene bir kaosa gireriz. şii ıraka hangi sunni arap ülkesi yardım edecek? hiç mi bilmiyorsunuz tarih politika yahu. cihat nedir allah aşkına.
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 eet hiç mi bilmiyorsunuz ben hukuk okuyorum diye yalan atmayı yahu
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Habertürk polise saldırı oldu diyor, başkonsolosluğa değil. Saldırı kime karşı oldu bunun açıklamasını beklemek lazım ama, amerikayı bulaştırmamak için mi polise saldırı oldu deniyor, yoksa bir yönelndirme mi var bilemiyorum...
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abd konsolosluğu önündeki polis kulubesine baskın oldu.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sali gunu vize mulakatim var, gg olduk iyi mi
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Şii sunni çatışması ayrı hristiyan müslüman çatışması ayrı be, olayları o yöne çekmeye çalışıyorlar görmüyo musun?
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Aynen gelecek perşembe mülakatım vardı.Bana mıydı gareziniz laaaan!!! oof of
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Benimde bi arkadaş düşünüyodu almayı, düşüncede kalıcak 1 2 sene sanırım.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 AHAH BULDUM SEBEBI COZDUM OALYI Obama secilirse birkac aya temizliyiceklerya darda kalan Ergenekon ABDnin derin devletine mesaj yolladi "bizi burdan cikarip kurtarin kimi istiyorsaniz temizliyelim" konsolosluga kadar gelip sadece turk polisine saldirmalarinin altindaki anlamda o bak ayagian kadar geldik ama sana dokunmadik kendi dusmanimizi vurduk kurtar bizi plzzz
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hayır zaten tek giriş orasıymış. bizimkilerde izin vermemişler doğal olarak. haberin yalancısıyım.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 o konsolosluğa polisi aşıp girecek adamın alını karışlarım arkadaş. Askeri harekat lazım oraya girmek için, kale gibi anasını satığımın yeri. Altında sanki gizli üs var.
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Ergenekon_network Epic Phail.
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 "ultra-nationalist terrorist organization"
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 said: He said the Ergenekon gang planned to cooperate with a number of terrorist organizations, including the PKK, to achieve its objectives. "This cooperation was realized with Doğu Perinçek and several other figures. Cemil Bayık (a senior PKK leader) was also among these figures," he remarked.
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Penthesilea said: Sali gunu vize mulakatim var, gg olduk iyi mi ne malum saldırıyı senin yapıp kaçmaya çalışmadığın ? ilkeyi kapatın !
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Drakkahn said: İran'a saldıramaz amerika. o kadar da değil. En basitinden saldırırsa iran cihat çağrısı yapabilir ve iran önderliğinde bir çok arap ülkesi de amerikaya petrol bağımlılığından ötürü başkaldırabilir. Zaten cumhuriyetçiler seçilecek. Mc Cain başkan olacak, 4 5 sene rahat yaşar dünya, sonrasında demokratlar gelir gene bir kaosa gireriz. abi cahil misin. görmedim cevap veren oldu mu ama dayanamadım. kaosu yaratanlar cumhuriyetçiler zaten. demokratlar gelince rahatlıyo dünya nispeten. bush da büyük cumhuriyetçilerden. şii ülkeyle sünni ülke ne cihatında buluşuyo alla aşkına anca 5 çayında buluşurlar
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Viktor said: said: He said the Ergenekon gang planned to cooperate with a number of terrorist organizations, including the PKK, to achieve its objectives. "This cooperation was realized with Doğu Perinçek and several other figures. Cemil Bayık (a senior PKK leader) was also among these figures," he remarked. PKK Terör Örgütü'ne karşı savaşmış ve bir çok operasyona yönetmiş amcalar şimdi onlarla birlikte darbe peşindeymiş he mi? Bunu yazanı Blizzard'a aldırsak mı, World of Ergenekon gelir vallaha!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Arkansis said: Penthesilea said: Sali gunu vize mulakatim var, gg olduk iyi mi ne malum saldırıyı senin yapıp kaçmaya çalışmadığın ? ilkeyi kapatın ! ilke ben 10 senelik aldım KAFA RAHAT ayrıca sen okumaya gidiyosun ne gg'si
Öne çıkan mesajlar