kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Nedir? Maket olayına girecem tank top tüfek felan yapacam ama istiyorum ki ufak ufak figürlerim olsun orc olsun elf olsun. bu meretlerin boyutu nedir neden yapılır nasıl boyanır fiyatları nasıldır? Beşiktaş'a git demeyin gidemiyorum(OSS) nette fazla kalamıyorum artık tatamiyle size bağlıyım anlayacağınız. bi zahmet açıklayın da....(mümkünse 40000)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 kucukken cocuk dergilerinde olurdu, kartonlari verirlerdi yapistirirdik :p[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/fpm/archive bir sürü gotik bina hanlar evler surlar büyücü kuleleri neler neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Böle jan jan lı dimi[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Chaos ile dier ırkların savaşı.Minytürlerden oluşan ordunla genişçe bi arena da rakip orduyu yenmeye çalışıyosun.Bissürü kuralı var ama her şeyden önemlisi oldukça pahalı bi uğraş.Bi ordu nerden baksan bikaç yüz dolara patlar ki bu ordu 500 puanlık filan (puan CR gibi bişi) ordu kurulur.Millet ise 2000 puanlık orduyla oynar. Daha fazla bilgi için uygunsa Beşiktaş sihir kafeye git.Orada sana her bi şeyi anlatırlar.Hatta nasıl bişi olduğunu anlattıktan sonra oradaki küçük bi orduyu kullanarak oyunun nasıl bişi olduğunu daha ii anlaman için deneme oyunu dahi oynatırlar.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Minyatür dediğin parmağın kadar birşey.. Hero Clix gibi, ama üstünü senin boyaman lazım. Hatta bazılarında yapıştırıyorsun felan bazı şeyleri.. Güzel oluyor yaratıcılığını ve maheretini kullanırsan çizgi romanlardan fırlamış şeyler yapabiliyorsun. Ama karşındaki adamın berbat dizaynlı, boyaları karman çorman, hatta boyamamış minyatürlerini görünce kusasın geliyor.. Warhammer'da sıradan askerler bir de herolar var. İşte championlar, mageler felan.. Onlar büyü yapabiliyor veya daha efektif savaşabiliyor. Bunları oyunda kullanırken daha çok puan istiyor. Hani mesela sıradan askerleri kiralamak ucuz olmasına rağmen, güçlü ve efsanevi savaşçıları kiralamak daha pahalıya geliyor savaşlarda ya, aynı şey warhammerlarda da öyle.. Karşıdaki adam bir sürü elf championu, özel elf silahları, hatta değişik itemlarla donanmış elf mageleri ile 5000 puanlık ordu yaratabilirken, sen aynı puana bir sürü brettonian askeri kullanabiliyorsun, tabii senin taktiğine kalıyor iş.. zergler gibi yüzlerce kişiyle mi saldırcaksın, yoksa protosslar gibi on kişiyle tüm düşmanları öldürcek misin? o sana kalmış.. 100 dolara güzel bir ordu yaratabilirsin. ama özel birimler, kaliteli boyalar felan derken 200-250 dolara çıkabiliyor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 eğer ben sadece maketle ilgileniyorum, ordu falan açmaz beni diyosan, kocaman kurşundan modelleri var warhammer'ın. çok maketlik bi durumu yok. max. iki parçayı birbirine yapıştırıcan. ama boyaması özenle yapıldığında süper sonuçlar çıkıyo ortaya... bi de D&D minyatürleri var. wizards'ın sitesine gir bi bak. onları da düşünebilirsin...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bendekarın linkine girdim aklıma cem yılmaz geldi "Bunları şöyle şöyle yapıyoruz, ama burda yapılmışı var!!" foldup delikanlıyı bozar tabii, ve 100-120 pound bende bulunmuyo züğürt adam sayılırım:) bu meretlerin boyutları ney peki o kadar para döküyorum(ne kadar büyük o kadar iyi, sadece boyama olması da sorun deil zaten)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 dedim ya parmak boyutunda minyatürler..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 oha abi senin parmagin 2 santimmi bone :) parmak kadar degil dur bakim humanoidler yaklasik 2.5 3 santim olur ama dragonlar falan var, onlar 10 santime cikar boy olarak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 peki bu warhammerın normali (yani fantasy galiba adı orclu kılıçlı) kuralları nedir yenirt mi nedir ne deildir?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bir de inçleri oturup hesaplıyamıyorsun.. ancak "şu yönde charge yaptırıyorum" diye karar verirsen, hamleni yaparken hesaplamaya izin var, sonra cayamıyorsun yani.. "ah be ulan mesafeyi yanlış hesaplamışız yetişemedik okçulara" diyen çok kişi gördüm.. bir de izlediğim oyun sayısı 3ü geçmez eheh sen düşün artık..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ya ne uğraşıyosunuz gidip hereos veya medieval oynasanıza bukadar para verceğinize :p *!kaçar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bu meretlerin daha kallavisi var midur? şöyle birkaç santim daha büyük? ve ne kadar?[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi bukadar soru soracagina iki dakka arastirsan bulacaksin kendin zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 warhammer 40000 bilinen warhammerin daha futuristik hali. Hiç oynamadım ama sanıyorum kuralları birazdaha karışık ve ben bıraktığım dönemlerde pek yoktu oynayan. Elinde lazer tüfekli birimlerin olduğu bir hali diyeyim. Yani orc olma gibi bir olasılığın,tüfekti kılıçtı falan yok bunda. Warhammerda (sadece warhammer :) ) orclar elfler chaoslar falanlar filanlar var. Ek olarak söyleyebileceğimde her birimin kendi puanı var ve bir savaş başlamadan önce herkez eşit puanlı ordular oluşturuyor. bu 100 puanlık bir orduda olabilir 5000 puanlıkta. Bir regimentında fiyatı sanırım 15$ civarıydı en son. Kendi özel sprey boyaları falan var. Zaten bir boyama seti edinirsen detaylı olarak nasıl boyandıklarını anlatıyor orda. Boyama setini almanda gerekiyor mecburen çünkü hem plastik hemde metal parçalar var. Özellikle metalleri boyaması çokta kolay degil.. Farklı ırklardan ally alabiliyorsun orduna belli bir yüzde oranında(tabi asıl ırkına göre degisiyor seçebildiklerin). Her ırkın kendi avantaj ve dezavantajları var. Mesela dwarflar daha yavaş oldukları halde daha teknolojik yada lizardmanlar suyun icine girebiliyordu(tabi uzun zaman oldu hatırladığım kadarıyla yazıyorum) İstanbulda nerde satılıyor bilmem ama mutlaka gidip yüz yüze bilgi almanda fayda var. Göründüğü kadar yüzeysel bir oyun değil. Kural kitabı falan edinmenide öneririm. Nette pdf formatında bulabilirsin bunları.Ayrıca ırk olarak Chaos oynamanı öneririm. Bence birçok konuda daha avantajlı diğerlerinden. ufak bir ek yapayim. Eğer warhammer olayına girmeyi gerçekten düşünüyorsan maket adına pek birşey bekleme. alt üstü 2 kol bir kafa ve gövdeye tek parça halinde olan bacaklarını yapıştırıyorsun yani. iyi bir yapıştırıcıyla en fazla 20 saniyede bir birimi tamamlamış olursun :) Yani warhammerda maket kısmı daha çok 2. planda bana göre. [Bu mesaj Twilight tarafından 25 January 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 158 kaata başlangıç paketü[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 user Mad_Can derki: şahsen warhammer 40k oynadım bayada oyunu izledim oyunu oynaman için ki genelde insanlar beşiktaş sihir kafede 2 tabur asker ve 1-3 araç ile oynuyorlar.adamların puan değerleri kitabında var atış menzillerinden karşılaşmalarda kaç adam indirebileceklerine kadar ki bu kitap baya önemli herşeyi içeren o(ilah gibi bişey). maketlerin boyutları warhammer 40k veya warhammer fantasy fazla değişmiyor büyüklükleri genellikle puanlarına bağlı değil mesela tercihim boyama için en zevklileri olan banner bearerlar dır ki istersen bannerın üstündeki desenide çıkartma yerine kendin yapabiliyorsun ki hoş oluyor boyama işini kaliteli yapacaksan biraz uzun sürüyor yani şöyle diyelim 2 kişi 1 adet chaos space iron marine i 1.5 saatte boyadık ama hakkaten hoş oldu adamları kesip biçip kendi modellemelerini de yapabiliyorsun mesela orcların spearlarını kesip 2 sini birleştirerek bi lance yapıyorsun ve goblinlere verip atlılara karşı savunma birliği oluşturuyorsun ama oyunda kullanman için normal değerine yakın bi özellik vermen gerekir tabi oynicaan adamlarda bunu kabul edecek karakterlerin boxları fiyat olarak çok farklı örneğin 8 li bi eldar takımı 30 milyonken eldarın herolarından birtanesi yaklaşık 70 milyon civarı seçim tamamen sana kalmış ister ucuza alacağın çok sayıda basit adamlardan oluşan bi grup kurarsın ama oynayacaksan leader denen karakterler ve bearerlar çok mühim oyunda bilgine[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Öncelikle Warhammer 40k'a başlıyorsan veya başlamak istiyorsan hangi Irk ile oynayacağına karar ver... Bir savaşa katılmak için 1 Hq ve 2 Troop'a ihtiyacın olacak.Bunları sağladığında kurallara göre savaşacak duruma geleceksin. Benim tavsiyem dikkatli tercih yapmandır,sonuç olarak modellere ayıracağın zaman ve para önemli boyutlara varabilir.[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 peki warhammer fantasy de savaşa girmek için neye ihtiyaç var minimum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 www.games-workshop.com gir bak bakalim herseyi yazar burda... istersen burdan siparis et teker tker pahali ama bi dolu alirsan baya ucuz :) kolay gelsin sana... cok para saydım cokkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xenor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: shapshal, 28 January 2004 20:21 tarihinde demiş ki: peki warhammer fantasy de savaşa girmek için neye ihtiyaç var minimum? Wh fantasy'de uniteler core, special ve rare olarak ayrılır. Karakterler ise lords ve heroes diye. Sanırım forumdan oyunun belli puanlarla oynandığını anlamışsındır. Şimdi olay şöyle; 2000 pt'den az ordu için 1-3 heroe, 2+ core unit, 0-3 special unit, 0-1 rare unit lazım minimumlar bunlar. 500 ptlık bir ordu ilede oynanabilir ama eğlenmek istiyosan 1000 pt'ı tavsiye ederim. İstersen sen bana oynamayı düşündüğün ırkı söyle ona göre bilgi vereyim. Irklar şunlar: Bretonnia, Chaos, Dwarfs, Empire, Dark Elves, Lizardmen, Orcs & Goblins, Skaven, Tomb Kings of Khemri, Wood Elves, Vampire Counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 neyse ben yine mageknightda devam ediym wh çok pahalı[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephiston Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Borbag dost... Birincisi bu warhammer 40k gercekten pahalı ama zevkli bir uğraş... Warhammer Fantasyden de daha zevkli... İkincisi bunu öğrenebilmek için bikaç oyunu izlemen lazım... Ve kural zart zurt vs... Örenmen... Bunu da kitapları okursan örenirsin... Oyunun ana mantığı masaüstü savaşı ve arkadaşların sölediği gibi belli bir puan sistemi var... Ayrıca insanlar genelde oynarken 1500 puanın üzerine çıkmazlar... Eğer daha fazla örenmek istersen yardımcı olabilirim...[signature][hline]Chief Librarian Mephiston.-Lord of Death- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya 1500 puan genelde büyük masalardaki oyunlar içindir ki genelde 500-1000 arası kullanılır hem uzun sürüp baymasın hemde çok oyun oynansın mantığı ile ama daha büyük savaşlar vardırki örneğin yapılan son turnuvada 3 yan masadaki adamlara top atan adam biliyorum turnuvada =) millet şaşıp kalmış ağzı açık mesela top atmak ayrı bi eğlenceli top için 3 zar atıyorsun ilk ikisi gideceği menzili diğeri kaç icnh topun sekeceği =) 40kda bende chaos marinesden 2 grup asker var boyamak güzel eğlenceli kendi dekorlarını verebiliorsun mesela bizim bi adam kayanın üstünde duruyor bir tanesi sırtını ağaca yaslamış felan misali ama dendiği gibi pahalı ve her zaman aradığın şeyleri bulamıyorsun[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar