Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bh bir tarz meselesi jedi olmak isteyenler gibi uber olalim milleti keselim gibi sefil beklentilerimiz yok İşi adam öldürmek olan bir mesleğin en öenmli silahina karşı armor çıkartılırsa specialların ham costları normal bir mesleğin 3 katı olursa speciallarin dmg i nerflenirse bir investigation mission noktasına ortalama 1.5 saatte varıllır ve bu missionların 3/4 ü buglıysa bu missionlar karşılığında verilen para yolculuk masraflarını bile karşılamıyorsa,droidler buglıysa basit bir tarama işlemi 6 dakika sürüyorsa ve bir çok hedefi arayamıyorsa defans namına elinde hiçbirşey olmadığı gibi elinden bütün ofans imkanları alınmışsa bir marksman la karşılaştığında alıp alamıyacağı muamma ise bırakında bu işi yapan adamların yakınmaya hakları olsun yoksa bir şempanzeye bile tka/doctor oynatırım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Mighty_THoR, 14 February 2004 20:43 tarihinde demiş ki: bh bir tarz meselesi jedi olmak isteyenler gibi uber olalim milleti keselim gibi sefil beklentilerimiz yok bir kere bu saçma sapan bir laf. yani bu kadar insan emek harcayıp jedi oldu ve sefil beklentilerini karşıladı öyle mi? ben namessar a çok samimi bir soru sordum. BH üzerine baya kafa yoran bir insan bence ve onun görüşlerini merak ediyorum. sen de fikirlerini belirt tabi bu public forumda ama tarz+laf sokma karizmanı yapmasan da olurmuş.[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Mighty_THoR, 14 February 2004 20:43 tarihinde demiş ki: İşi adam öldürmek olan bir mesleğin en öenmli silahina karşı armor çıkartılırsa specialların ham costları normal bir mesleğin 3 katı olursa speciallarin dmg i nerflenirse bir investigation mission noktasına ortalama 1.5 saatte varıllır ve bu missionların 3/4 ü buglıysa bu missionlar karşılığında verilen para yolculuk masraflarını bile karşılamıyorsa,droidler buglıysa basit bir tarama işlemi 6 dakika sürüyorsa ve bir çok hedefi arayamıyorsa defans namına elinde hiçbirşey olmadığı gibi elinden bütün ofans imkanları alınmışsa bir marksman la karşılaştığında alıp alamıyacağı muamma ise bırakında bu işi yapan adamların yakınmaya hakları olsun yoksa bir şempanzeye bile tka/doctor oynatırım Bence BH'ın herşeyi yerli yerinde.İşini bilmeyen bir BH zaten ölü Bhdır.Sonuçta dirty fighting yapacaksın bhsan.Carbine çekip düşürüp,sonra eye shotla kör edip,defansını iyice düşürüp halledeceksin.Yoksa alla alla nidalarıyla commandoya filan saldırırsan 2dk da kızartır adam seni. Ama missionlar konusunda haklısın en baştan beri yırtınıldığı gibi player hunting konmalıydı ve missionlar en azından 2. seviyeye kadar yakın mesafelerde olmalıydı. Jedi konusuna gelince,jedi kasanlara 'sefil' demek pek doğru değil ama "Jedi" kavramı SWGde hatalı.Her 20 skill masterlayan jedi olmamalıydı.Hele ki SWG Episode 3 ve 4 arasında geçiyor.O zamanlarda 3 jedi vardı,Obi,Yoda ve Vader.SOE işi ticarete verdi ve hata etti.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 eaglef sen uzak kalmışsın eye shottı knockdowndı hepsi yalan olmuş.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 once ilk soruyu cevaplayayim, sieger inkini. neden bh oynuyorum? cunku bh bu oyunun kutusunu alma sebebim. su anda bu oyuna ayda 15 dolar oduyor olma sebebim sadece bh. ya bh im, ya da end billing yapacagim. ikinci opsiyon yakindir. bh in asiri zayifligi konusunda abarttigimizi dusunenler su linklerde insanlarin tepkilerine bir baksinlar: http://forums.station.sony.com/swg/board?board.id=bounty_hunter ayrica asagidaki yazi icin bazi cevaplarim olacak: said: Bence BH'ın herşeyi yerli yerinde.İşini bilmeyen bir BH zaten ölü Bhdır.Sonuçta dirty fighting yapacaksın bhsan. bh lar gizlice kimseye yaklasamiyor, kabak gibi gozukuorum radarda. kime ne supriz saldiri yapacagim? pvp genelde sehirlerde geciyor, topu topu 50m lik mekan. direk tka larin ya da commando larin dibindesiniz zaten. acik alanda uzak mesafede bile radarda kabak gibi gozukuyorsunuz. steatlh/sneak yapamayan bir charla ne kirli dovusu? ne gizli saldirisi? birebir cengaver gibi kapisip karpuz gibi yarilmak zorunda kaliyorsunuz genelde. said: Carbine çekip düşürüp,sonra eye shotla kör edip,defansını iyice düşürüp halledeceksin.Yoksa alla alla nidalarıyla commandoya filan saldırırsan 2dk da kızartır adam seni. Butun o combolari okuduk, ogrendik. mantiken cok super calismalari gerekiyor ama is nedense pratikte ole islemiyor. vursa carbine guzelde, meret vurmuyor. knock, dizzy edene kadar 8-12 atis gerekiyor. dusunsenize onun ham barlarina cost unu? buffli adam bile dayanamiyor o ise. arti elinizde carbine bir adamla ugrasirken karambolun ortasina duserseniz zaten yandiniz. tabi karsinizdaki adam 1-2 specialla isi gotururken, carbine dan hemen scatter pistole sonra hemen carbine a sonra gene pistole donme olaylarini geciyorum. macro ile yap deseniz meretin ne zaman vuracagini kestiremiyorum ki, surekli miss - dodge, yazayim macro otomatik ceksin yapsin speciallari. sizin bh bilginiz outdated. o dediginiz bh eskidenmis. gunumuzde eliniz spam shot a mahkum, oda buffliysaniz, zira ham costlar diger professionlara gore daha yuksek. karsinizdaki hele bir defense stack ci riflemanse hic ugrasmayin, direk burst run. 15 kere miss gecilir mi bir adam ya? hem vuramiyorsunuz hem stun dmg ile tereyag gibi kesiyor composite i. adam buffsiz ben buffli, misler gibi muon uda yemisim, adamda cizik yok ben yerde. said: Ama missionlar konusunda haklısın en baştan beri yırtınıldığı gibi player hunting konmalıydı ve missionlar en azından 2. seviyeye kadar yakın mesafelerde olmalıydı. player hunting bencede gerekli bir sey. ama belli sebeplerden istemiyorlar. bu tur bir ozellik koyarsaniz insanlar bh olmak isteyecek, bh lar sayica overcrowded olacaklar. bu mmo larin tumunde gorulduki profession olarak yapilmasi en zor olan bile oyuncular isterse yapabiliyor. dogal olarak faction sisteminden bagimsiz pc oldurebilen bir char cok cekici. dev ler cok fazla bh artisi olursa diye endiseleniyor. ayrica bir de bh larin pvp de dengesizligi olayi var. bh lar pvp de olduremeyecekleri bariz pc lerin odul missionlarini alirlar ve surekli fail olurlarsa, ve bh sayisi cok artarsa ve daha cok insan bu sorunla karsilasirsa, o kullanicilar forumlari soe nin basina yikarlar. tabi bir de bazi oyuncularin surekli bounty koyarak baskalarini rahatsiz etmelerinden cekinme olayi var. publish 7 ya da 8 de yeni bir pc bounty haberi verildi. bh lar bir missionda fail etmis bh lari avlayacaklar. jabba nin verdigi bir mission i fail ettiniz diyelim, jabba nin adina sizin avlandiginiz bir bh mission terminallere dusecek. ama dikkatinizi cekerim, bh vs bh. diger class lara izin yok. nedeni diger class lara karsi bh lar dengesiz ve zayif. bh lar asiri derecede nerflenmis durumdalar, daha dogrusu skill point yetersizligi nedeniyle yapamadiklari stacking eksigiyle bir araya gelince nerf cok agir olmus. defense stacking kalkana kadar bh lar surunmeye mahkum. ustelik speciallara nerf yemeye de devam edecekler onumuzdeki publishlerde, bu da aciklandi. calismayan droidlere, ranger skill i tracking almak zorunda kalmaya, bugun 2.5 saat sonunda biri spawn etmemis, digeri duvar icinde spawn etmis iki mission ima deginmeyecegim bile. harcadigim 11 droid de cabasi. ben master scout master marksman im. allah askina ben neden scout ogrendim? o trapleri neden ogrendim daha dogrusu? bir tane humanoid trap im yok benim. salak piketlara trap firlatmaya mi ogrendim ben onca skill i ? bh masterladiktan sonra geriye 33 skill pointiniz kaliyor. bu kadar point harcayan ve digerlerinin 3-4 kati bir zamanda masterlanan bir meslek ustun olsun beklentim yok, ama digerleri ile kafa bile tutamiyor. cok yakinda end billing. ne pvp de, ne pvm de bir halta yaramayan hayalimi yikan bir oyunu ben neden oynayayim? banane jedi dan, banane tka dan, rifleman den. ben bh icin burdayim. [Bu mesaj Namessar tarafından 14 February 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 dediklerinin çoğu doğru bence de, tek tek değinmeye üşendim şimdi ama bence end billing yerine benim ikinci msgda yazdığımı bir dene. başka bir profession dene. hem her professionun benzer sorunları olduğunu göreceksin, hem de belki seveceksin.ama itirazım yok, hiçbiri BH kadar skill point istemiyor tabi ve çoğu da BH kadar sorunlu değil. düzelir sorunlar demek isterdim ama diyemiyorum. acıklı oldu.[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hangi profession sorunlu entertainer mı güldürmeyin adamı, ben bir tka nin bir comando nun bir fencer in sorun yaşadığını görmedim basit bir pistoler bile bir bh nin iki katı ofans ve defansa sahip, caine yanimda duruyor ben buffliyim adam buffsiz adam komando ölümüne special atiyor barlarda hareket yok ben buffliyim benimkilere buff dayanmıyor.ben üst üste 14 eye shot missledim ki bu bh pistol full olduğu halde böyle zaten publish 6 da bleed nerflendi torso nerflendi hala devler bh çok güçlü diye dolaşıp 7 8 de nerf peşindeler benimde tercihim end billing[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 pikeman ler ve carbineer larda kotu durumda. ama onlarin bekledikleri fixleri bug, bizimkisi balance sorunu. onlarinki kesin giderilecek, bh inkine simdilik olumlu pek bir sey gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 carabine sorunlu bir alet ama onların hiç değilse defansıda ofansıda vaar biz dımdızlak oturuyoruz pikeman konusunda bir fikrim yok feza çağında taşla sopayla saldıran adama müstehaktır diyip geçeyim :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 o çok kral commandonun da saysan bitmeyecek dertleri var. ama acaip laf sokmalar olabilir yazmayayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 nedir derdi anlat payaş bizimle ben daha bir tane komando görmedim ki birşeyden şikayetçi olsun[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 commando nedir? heavy weapons expert. kaç skill point ister? 169 yanılmıyosam. peki kaç skill treesi işe yarar? 1. kaç silahı işe yarar? 1. o silahın da DOTu yerlerde sürünüo mu artik? evet. speciallerini kullanmak için 16m de olması gereken commandonun melee defansı ne kadardır? bit kadar. yani sırf HAR bile commandodan nefret ettirebilir insanı. lütfen grenade veya rocket launcher demeyin bana. başkasına deyin ama bana demeyin. ft güçlü mü? çok. ama diğer skill treelar işe yarasın, diğer silahlar kullanılabilir olsun ki, ft nerflensin. yani sonuçta commando bu haliyle grenadeerdan öteye gidemiyor. holodan çıkmassa da master olmak için en ufak bir sebep yok. ha ben nie oluorum? siz niye BH master oluyosanız ondan.[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 forumu da amacından saptırdık hatta şarampole yuvarladık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=bounty_hunter&message.id=158302 zaten bozuk olan bir seyi daha da bozmayi soe nasi becermis? dunden beri 6 missionimin 5 i bozuktu, tek benim basima gelmiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kardesim 1 aydir bh oynuyorum, cok zevk aldim, ama carbineerin basina geldigi gibi onun da carkina zctilar. bhnin ozelligi state effect idi. aptal aptal yok ad&d oyuncusunu oyuna cekicez diye kasarken baltaciya mizrakciya kareteciye defence to hodoyu surekli artirinca, artik senin statenin zerre kadar manasi yok. cunku state yapamiyorsun adama. bh de raw damage uzerine kurulmamis. eee oyle olunca ne oldu ? gelir bir pistoleer stopping shot stopping shot stopping shot sen de maymun makro maymun makro maymun makro. maalesef uzulerek bhyi birakmaya karar verdim. ha pub 7 gelir defence maymun template olayi ortadan kalkar diye dusunuyorum ama, ihtimallere dayanip 1 ay oynayamam. zaten defence to state yiyecekler cikti fantastik fantastik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben de oyuna başlarken BH hayalleriyle girmiştim zamanında.Doğru o teknikler harbi outdated olmuş eğer durum dediğin gibiyse.BH a stealth verilmedikçe zaten bi halt olmaz.Eskiden terminatör gibiydi BH,Moenia ortasında 5 kişi 40 rebel kesmiştik.Şimdi de dediklerine bakarak, feci hale getirmişler anlıyorum..Zaten eskiden her ay,ayın class'ı olarak bi class belirleyip onu nerfliyordu adamlar.Başka yaptıkları bişey yoktu.O zamanlar derlerdi bu ay şu class nerflenicek filan diye,eh sonunda BH'ın da içine etmiş SOE helal yani.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 simdi nerflemediler ki bhyi. diger mesleklere defence vericez diye hic ummadiklari bi sonuc cikti ortaya. pikemanlar agladi hebele diye hop + bilmemne defence fencerler dedi olmuyor hop defence bi baktilar ki bh classi aslinda nerflenmis olmus nedense.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1. powerplay de pvp de uber olim diosaniz patchlerdi en avantajli durumlardi takip edip stabil olmayan bi template ustune oyun tarzini benimsemek gerek...template maymunu yani.. 2.eger bi sinif olim ama pvp de de is yapim diosaniz baska...bh de su anda bu konumda, bh gibi bi sinifin template maymunu bir playere HIC bi sansi yok...amaclar farkli yani...200 ranged 200 melee def li bi chara dodge bonusunu da ekle, hangi mantikla bh bisey yapabilirki? bh yi neden olursunuz ki? yakinda player hunting acilirsa daha bi tatli olur...onun disinda bariz "ooc" enerji isteyen bi profession..powerplay de pek söz hakki yok, olamazda..zevk almak icin olursunuz bh yi..istediginiz icin olursunzu "guclu" olmak icin bh gibi bi sinif oynanmamali...ha su anda zevk veriyormu bh sanmiorm :( ben hayatimda "pure" bi meslegin karsisinda melez bi meslege karsi avantaj sagladigini gormedim nedense... bilmiorm bence bh yi bi profession olarak oynamk daha eglenceli powerplay olarak bakmaktansa....tek bi nokta varki acilen bh nin tatlandirilmasi lazim (jedi mission yada love patch felan olsun) yoksa o bahsettigim "ooc" enerji olmadan pek uzun sure oyuncunun dayanabileceigni sanmiorm...halbuki cin gibi meslek karizmasi yerlere inmemeli... [signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 15 February 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bide tahminen tka ve rifle haric her meslegin zayif sorunlu yanlari var "tek" baslarina (100 skill pts) alindiginda....ondan sundan kolon alim ucim kacim efektini bi kenara birakirsaniz master commando da pek keko bisiy.. tartismanin anahtar noktasi gene oyunun basindanda konusulan noktadan geciyo, bh nin harcadigi skill pts lerin karsiligi diger skillerden daha bosta... yani (250 skill pts) VS (100skill pts ) gibi bi karsilasmada bh eziliyo..bu sanirim ki esas sorun ve zevki kaciran nokta (bh nin uber olmasi olmamasi degil her 250 puani harcayan, master scout yada master marksman iceren sinif uber olmuyor, olmamalida hatta olamazda eheh..) herkes duaci bisiler olsun die hadi hayirlisi :) ps. ben gunn im la keko keko jedi ararim gerisi komaz tomas :P[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 15 February 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 lol abi başlığa bak tartışılana bak :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 neden? baslik basligi acan kisinin kafasina takilanlar. bu da benim kafama takilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 o zaman yeni konu açıp orda söylemen daha uygun olurdu bu mantıkla o zaman tek bi thread açalım bütün muhabbet orda devam etsin[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 forum kirliliginden iyidir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya ilahi adalet diorum. 3. holo BH :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 o 2 holoyu yak yeniden başla ortalama 1 investigation 1 saat sürüyor 10k ya kadar easy bounty kastin diyelim geriye 15k kadar xp alman gerekiyor her 5 missiondan biri calistigina göre 5 saatte bir 300 xp tas catlasin 600 xp kisaca sirf investigation icin 25 ila 50 saat kasman lazim hicbirseye vuramiyan silahlarla 4.5 milyon xp alma olayina değinmiyorum bile[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar