forçen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 disciple japon hentai oyunu değilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 discipline o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 record of a crusade'i mi diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çıkmadı mı hala bu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bu ay sonuna çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ÇIKTI, yeehaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 alaaaahhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Rus versiyonunu oynayanlar bir oynayıp kıyaslarsa biz oynayana kadar süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Eee yorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 benim bildiğim disciples hentai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Nickinden belli ediyorsun zaten. Burada oyun konusuluyor hentai degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bu akşam deneyeceğim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Disciples 2 havasi versin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ses gelmediğine göre süper çıktı oyun başlarını kaldıramıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gereksiz polim olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Sana hayırseverlik olarak son mesajını editle önerisini yapayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 game.co.uk da varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 iyimi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Disciples 3 dedik ama bu Heroes 5 çıktı? Kendisini yılın en büyük hayal kırıklığı ilan ediyorum. Nerde benim o muhteşem çizgilerim, nerede o savaş dinamiğim? Adamlar bariz çakma Heroes 5 yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Klasik vasat rus oyunu. Arayüz ve kontroller rezalet. Karakter sistemi ve müzikler güzel. Art eh işte. Heroes gibin olsun, ne olursa olsun diyorsanız oynanır. Onun dışında ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ancak 5 dakika dayanabildim. Disciples 2 ile alakası kalmamış, tam anlamıyla Heroes 5 clone'u. Ahh ahh, nerede güzelim Disciples 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 eh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 15-20 dk. oynayabildim, abartılacak kadar kötü bir şey görmedim, tabii ki dis. 2 değil ama adı hürmetine oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Rezalet abi, ilk campaign görevinde, heroyu 2 peasent ile savaşa gönderdim, 5 dakika sürdü manuel olarak yönettiğinde. Hiçbir orijinalliği yok oyunun, kaleye giriyorsun bina yapmak için, loading ekranı çıkıyor, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dreagloth said: 15-20 dk. oynayabildim, abartılacak kadar kötü bir şey görmedim, tabii ki dis. 2 değil ama adı hürmetine oynanır. bencede aynı oyle abartılacak derecede rezalet degil yahu, gerci 8-9. turn de gelen enemy hero bayaa iyi idi benden, balance da sorun mu var ı aklıma getirdi ama bilmiyorum, kaleye girince loading ekranı 1 kez cıkıyor ancak ancak nvdia 9800 ekran kartımı darma dagın etti oyun, kodları cok cok cok cok kotu sanırım, mavi ekranlardan GPU ile haberlesememelere kadar 10 larca hata verdi, hani bu haric her oyunu sorunsuz oynamıyor olsam ekran kartı vs dicem ama degil, ya Driverla duzgun konusamıyor program yada baska bisi (windows 7 64 bit en guncel driver) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar