lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ultima online, eski swg ve EVE online'dan başka level sistemi olmayan mmo bakınıyorum bildiğiniz varmı? iyi yada kötü olsun önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bir tane vardı ama ismi yok aklımda freeworld mü ne öyle bir şey olmalı. ben oynarım bunu siz ne derseniz diyin kafanız basmıyor oyunlara diye tartışma çıkmıştı hatta başlığında :P grafikleri kötüydü ama ultima online misali serbestlik sunuyordu. dağ taş görünce kazabilir veya çiçek dikebilirsiniz falan tarzı bişeyleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 darkfall'u mu diyorsun ? o boyle her dediklerini sunucak sekilde cıkarsa ortada mmo bırakmaz da, yıllardır yapılıyo, hala da pek cıkacak gibi gozukmuyor, yalan bi oyun o =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yok, Darkfall çıkıyor. Yeni bir video gösterdiler geçenlerde, screenshotlar yayınladılar, Çıkıyor. 1000 kere bunu dersek kesin çıkar. Freeword farklı birşey, Alpha'dan beri arasıra oynarım, okçuluk kraldır, bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 inceliyorum saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 freeworld web sitesi varmı acep? edit : ariyorum garip siteler cıkıyor :D kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 web sitesinde bir sorun var galiba açılmıyor http://saturn.net.freeworldonline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Darkfall online da orclar bu kadar mı dandik olur o ne lan öyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 lord_gorthaur said: web sitesinde bir sorun var galiba açılmıyor http://saturn.net.freeworldonline.com/ evet açılmöıyo giricekti giremiypom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Netcafe said: lord_gorthaur said: web sitesinde bir sorun var galiba açılmıyor http://saturn.net.freeworldonline.com/ evet açılmöıyo giricekti giremiypom :( sen yazamıyonda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eve-online da level sistemi yok. değişik bi skill sistemi var. bi skill i öğrenmek için onun kitabını okuyosun. her skill ın belli bi öğrenme süresi var. basit skiller bi kaç dakika ya da bi kaç saatte öğrenilirken ileri derece skiller günler hatta 1 ay bile sürebiliyo... ama işin güzel yanı başında durmak zorunda olmaman. bi skill i öğrenmek 8 saat sürecekse mesela train diyip oyunu kapatıp yatabilirsin. sabah uyandığında öğrenmiş oluyosun =) edit: bütün bunları yazdım ama senin mesajını okumamıştım =) biliyomuşun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar