Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 dümdüz günler ve dakikalar düzensizce parçalanan iç huzur sözlükte karşılığı olmayan kırık dökük sesler insanın tek başınalığıyla dalga geçen cırcır böcekleri ve hiç kimseyi birleştirmeyen bir ezan sesi ve doğuda, hiçbir şeyi aydınlatmayan bir güneş çok mu karamsarım? bilmiyorum ama hiç ağlamadım ne zamandır böyle darkness ownz türü bişeyler yazmamıştım, yazınca da pati'ye koyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ağla açılırsın abi. :) güzel olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben de begendim. seviyorum boyle kural kolesi olmamıs şiirleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 doğaçlama yapılmış gibi gözüküyo ve de hoş sayılır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aa güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ilginc ve yukselip alcalan serzenisler bir baska hava katiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aa bab, ben bunu görmemiştim. teker teker baktığında çok dolu çok doğru, çok usta işi olmuş dizeler. Ama; kalem kutusu, pergel, silgi tozu, kara tahta, öğretmen masası, pano, e biyerde birleşsin bunlar? gol atmadan bi pasını ver? inatla birleştirmemişsin bunları sanırım sallapati yazdığın için. Ha gol olmuş mu olmuş, ama jeneriklik olmamış. bide lief sux yazma be artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 güzel valla. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 başlıkla şiir uyumunu anlamadım ben, onun dışında güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 işte sabahın beşinde yatakta cenin pozisyonunda yatarken bunları duyup hissediyorum uuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 güzel gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar