Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mikrofonlu bi kulaklık alayım diyorum ama pek anlamam sunlardan hangisini tavsiye edersinzi anlayan avrsa bi el atabilir mi? Creative Logitech Plantronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sennheiser iyi diyolar. bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şimdi kaliteli kulaklık tabiki güzel müzik dinlerken oyun oynarken ayrı bir keyif ama 62$+kdv çok değilmi? Bende dandirik çinmalı frisbymidir snopymdir nedir öyle bişi var gayette memnunum. Geçen sandaley ile kablosunu ezmişim gittim 10ytl ye bitane daha aldım mesela. Zaten bilgisayar başında kulaklık takmam sadece ventten konuşmak için mikrosnunu kullanıyorum. Onun dışında 5+1 den hallediyorum. Tabi counter falan oynarken kullaklık gibi rahat olmuyor herzaman ama genelde yetiyor. plantronics için iyi diyorlar şahsen çok iyi diyebilecek kadar kullanmadım bişey diyemicem ama ergonomik değil. Bir müddet sonra kulağına yada başına rahatsızlık verebilir. Özellikle uzun saçlıysan. Creative in microfonunun çok iyi olmamdığını söylüyorlar ama tabi bunu denemedim yine bişi diyemicem. Logitech güzel tasarımda fena değil. Bunu al derim ben ama tabi kullanan arkadaşın falan varsa git dene önce sonra uyuz durumlar ortaya çıkmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Gittigidiyor'Da çok uygun kulaklıklar var. Kulaklııa göre piyasa fiyatını yarısından tut, 10da birine kadar bulmak mümkün. 150ytl'lik cx400ü 30a almıştım, kutusuzu 20ye vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aktiftablet o aldığın kulaklıklar sahte çıkıyor sonra dikkat et.. başıma geldi bi kere.. başlığa hitaben: logitech genelde güzel şeyler yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya fazla diosunda 3 tane 20 milyonluk kulaklık aldım 3üde bozuldu adam gibi bi tane 60-70 milyonluk alsam bozulmazdı gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eger amacin MMO oynarken falan milletle haberlesmekse yazicioglunda falan 5 10 liraya super kulakliklar var mikrofonlu, hic ses kalitesi onemli degil bi farki olmuyo. Eger ses kalitesine onem veriyosan, ayri guzel bi kulaklik alip (Sennheiser 280 gibi), bi de mikrofon alman daha akillica olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Linkdeki Logitech modeli gayet rahat kaliteli mikrofonu var ve ses kalitesi tatmin edici ayni anda hem ventrillo hem müzik hemde oyunun sesleri acikken gayet seçebiliodum sesleri Creative HS-600 kullandım çok rahatsiz ses kalitesi iyi ama yazın kenarları kürklü kulaklıklar çok sıcak yapio deri tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar