Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık Tavsiye

Luriel

Öne çıkan mesajlar

şimdi kaliteli kulaklık tabiki güzel müzik dinlerken oyun oynarken ayrı bir keyif ama 62$+kdv çok değilmi?
Bende dandirik çinmalı frisbymidir snopymdir nedir öyle bişi var gayette memnunum. Geçen sandaley ile kablosunu ezmişim gittim 10ytl ye bitane daha aldım mesela. Zaten bilgisayar başında kulaklık takmam sadece ventten konuşmak için mikrosnunu kullanıyorum. Onun dışında 5+1 den hallediyorum. Tabi counter falan oynarken kullaklık gibi rahat olmuyor herzaman ama genelde yetiyor.
plantronics için iyi diyorlar şahsen çok iyi diyebilecek kadar kullanmadım bişey diyemicem ama ergonomik değil. Bir müddet sonra kulağına yada başına rahatsızlık verebilir. Özellikle uzun saçlıysan.
Creative in microfonunun çok iyi olmamdığını söylüyorlar ama tabi bunu denemedim yine bişi diyemicem.
Logitech güzel tasarımda fena değil. Bunu al derim ben ama tabi kullanan arkadaşın falan varsa git dene önce sonra uyuz durumlar ortaya çıkmasın =)
Sosyal ağlarda paylaş

eger amacin MMO oynarken falan milletle haberlesmekse yazicioglunda falan 5 10 liraya super kulakliklar var mikrofonlu, hic ses kalitesi onemli degil bi farki olmuyo.

Eger ses kalitesine onem veriyosan, ayri guzel bi kulaklik alip (Sennheiser 280 gibi), bi de mikrofon alman daha akillica olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Linkdeki Logitech modeli gayet rahat kaliteli mikrofonu var ve ses kalitesi tatmin edici ayni anda hem ventrillo hem müzik hemde oyunun sesleri acikken gayet seçebiliodum sesleri Creative HS-600 kullandım çok rahatsiz ses kalitesi iyi ama yazın kenarları kürklü kulaklıklar çok sıcak yapio deri tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...