Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://www.ask.com/ Şöyle bir haftadır falan Google'ı hiç kullanmamaya başladım. Genelde buraya giriyorum. Bir bakın sizde, insanı bağlıyor kendine.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hehe bu çok eskiydi ya halen mi varmış :) gelişmiştir de şimdi :P ama eskiden adam gibi sonuç çıkarabilmek için ingilizce gerekiyodu, düzgün sorular sorabilmek için yani. Bu konuda bişeyler yapmışlar mı? edit : hatta o zamanlar ask jeeves idi sitede maskotumsu bişey vardı böle. edit2 : hmm güzelleştirmişler hakkaten yav, google mantığıyla da çalışıyor artık soru sorunca da çalışıyor halen :) suggestions bile var soru sorarken.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Soru sorma sanırım Google'da da var, denemedim hiç. Alışıyorsun ber yerden sonra, yormuyor göz. Ayrıca AskEraser diy bir özelliği var - ana sayfanın sağ üst kıyısında - açınca ne aradığın hakkında neredeyse hiç kayıt tutmuyor.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tasarımı pek hoş ama google'dan sonra her türlü arama motorunu yadırgıyorum, kullanamıyorum.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aşk kom diye girdim hayal kırıklığına uğradım. sonra amacına göre kullandım beğenemedim. ama güzele benziyo. ben beceremiyorum. google da beceremiyorum
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fede said: aşk kom diye girdim hayal kırıklığına uğradım. aynen :(
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Googledan başka yare varmam ama yinede ekledim listeme. İlerde belki lazım olur! :)
Öne çıkan mesajlar