Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://www.ask.com/ Şöyle bir haftadır falan Google'ı hiç kullanmamaya başladım. Genelde buraya giriyorum. Bir bakın sizde, insanı bağlıyor kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hehe bu çok eskiydi ya halen mi varmış :) gelişmiştir de şimdi :P ama eskiden adam gibi sonuç çıkarabilmek için ingilizce gerekiyodu, düzgün sorular sorabilmek için yani. Bu konuda bişeyler yapmışlar mı? edit : hatta o zamanlar ask jeeves idi sitede maskotumsu bişey vardı böle. edit2 : hmm güzelleştirmişler hakkaten yav, google mantığıyla da çalışıyor artık soru sorunca da çalışıyor halen :) suggestions bile var soru sorarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 google a göre çok göz yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Soru sorma sanırım Google'da da var, denemedim hiç. Alışıyorsun ber yerden sonra, yormuyor göz. Ayrıca AskEraser diy bir özelliği var - ana sayfanın sağ üst kıyısında - açınca ne aradığın hakkında neredeyse hiç kayıt tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tasarımı pek hoş ama google'dan sonra her türlü arama motorunu yadırgıyorum, kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aşk kom diye girdim hayal kırıklığına uğradım. sonra amacına göre kullandım beğenemedim. ama güzele benziyo. ben beceremiyorum. google da beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fede said: aşk kom diye girdim hayal kırıklığına uğradım. aynen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o kadar umutsuz musunuz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Googledan başka yare varmam ama yinede ekledim listeme. İlerde belki lazım olur! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar