aritra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 firefox'a güvendim, ona sığındım; içinde bir sürü yer imim, kayıtlı geçmişim, kayıtlı parolalarım ve kullanıcı adlarım, otomatik tanımlanan adreslerim falan vardı. bugün elektrik gitti, sonra geldi. ama yukarıda bahsettiğim hiçbir şey yerinde durmuyodu. ki hala da yoklar.. ne oldu buna, yok mu gideni geri getirmenin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geçmiş olsun. soğuk su öneririm. yedeklicektin zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 gidenle gidilmiyor... eğer sen o imleri yerleştirdikten sonra pc yi hiç restart yapmadıysan ve akabinde elektrik gittiyse üzgünüm beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hayır, ilginç nokta şu; aylardır kullanıyorum aynı firefox'u.. zaman zaman elektrik gitti, zaman zaman da internet. bazen bilgisayar reset yedi, kapandı, gitti. ama bilgisayarı açtığımda yine de yerli yerinde duruyordu hepsi. ama bugün hepsinin yerinde yeller esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ie kullansaydın başına bunlar gelmezdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 profil dosyalarına baktın mı? kesin orda backup vardır.. ;) ben yazmaya üşeniyorum. bi arkadaş nasıl yapıldığını anlatsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,1931762,page=5#msg-1931835 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 denedim, yedeği bulamadı. lanet olsun firefox'a.. opera falan denerim, olmadı ie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 3 mü kullanıyodun? 3te benim hiç başıma gelmedi daha ama, 2 de yaşamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2.15 civarı bişeymiş baktım. gitti gül gibi favorilerim. neler neler vardı; evlat acısı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yav aga kesin olması lazım bookmark backup ya.. imkansız nerdeyse olmaması.. firefox otomatik backup alıyo... alla alla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2.** serisinin kronik sorunuydu bu benimde başıma gelmişti 2-3 kez 3.** sürümlerde olmaz inşallah bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Linux altında firefox3 kullanan var mı? Benim ikide bir kapanıyor heralde memoryleak yüzünden, ubuntu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yer imleri ve diger ayarlar her zaman yedeklenir. Ubuntu da nerede saklanir bilmiyorum biraz arastirirsan bulursun bende de oldu bi anda yer imlerim uctu gitti ama geri getirdim. Profile klasorunun icine bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben Hardy'den memnun kalmadim pek, performansla da alakali olaraktan.. Gutsy'e geri dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 riglous said: Ben Hardy'den memnun kalmadim pek, performansla da alakali olaraktan.. Gutsy'e geri dondum. Üşenmesem ben de döneceğim ama 8.10 çıksın bakalım belki de sorunları hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bookmark için ağlamaya değmez; forza del.icio.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yeni konu açmadan yeni bi soru sorayım, şimdi de firefox'uma toolbar girmiş sevgili canım kardeşim sayesinde. olağan yöntemlerle kaldıramıyorum, tarama falan mı gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar