Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ultima TR hic update edilmio bu site harcanmasın yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Haklısın busuru yenılık var.Bır sekılde guncellememız gerekıyor.Ben Paladın bı char actım mesela gorduklerımı yazabılırım mesela.Herkes bu sekılde ufak tefek seyler yazarım derse hepbırlıkte canlandırabılırız gıbı gelıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 arkadaşlar,güncellenememe sebebi yazar yokluğu veya yazı eksikliğinden değil daha teknik bir sebebten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Anason ozaman şöyle yapsak patciğin altında bi sayfa açılsa ve ultima turkiye den oraya link verilse yada uotürkiye tamamen kapansa . Kısacası konuyu taşısık[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sayfa değil site. genel konuşuyoruz çünkü.. ben de bir topic açmayı düşünüyordum konu dışında.. hala 2002 yılının şeysileri var.. ya ultimatr'yi 2002'den bu yana olan herşeyi güncelleyelim. ya da uotr'yi kapatalım..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 valla yneiğleme çok iyi olur hep eski şeyleri okuyoruz.yeni skiller filan da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Teknik sebep ? yoksa username ve pass lermi unutuldu update yapmaya yapmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar