Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Arkadaslar bu oyunun böyle daha hizli oynanani bütün gün ofiste hiç bişey yapmazken oynanabilecek sekli varmi acaba? Lütfen help! Browser mmorpg istiyorum böyle bisiler yapmaya beklemeyim etmeyim hizli hizli yapam bisiler falan fisman :) Legend Of The Green Dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 inanmiyorum.. legend of RED dragon un yeni versiyonuymus bu.. oynayan , bilen var mi acaba LORD u.. ahah, vay be. green dragon a bakicam simdi, nasilmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hehe ben bunu BBS lerde oynardım zamanında, net felan yaygın değildi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben gold dragonu oynamıştım sanırım. gold değilmiydi yoksa, hatırlamıyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar