_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kuzenle oynicak bi rp bazlı oyun arıyoz. Ama benim pc dandik :D geforce 5750 1gb ram 3.0ghz işlemci onunki iyidir assasin's creedi felan kaldırıyo. Böle benim de pcmin kaldıracağı eğlenceli orta çağda geçecek lan dışı multiplayer özellikli bi oyun biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Black Isle oyunlarına bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 RP diye özellikle vurgulamışsın da inan çok kişiliyle oynanan oyunlarda diyaloglar bir süre sonra feci bayıyor gruptan birini. Tavsiyem Icewind Dale serisiyle olaya başlamanız. Arada mis gibi hikaye de ilerliyor, combat da süper. Daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 _Rion_ said: Kuzenle oynicak bi rp bazlı oyun arıyoz. Ama benim pc dandik :D geforce 5750 1gb ram 3.0ghz işlemci onunki iyidir assasin's creedi felan kaldırıyo. Böle benim de pcmin kaldıracağı eğlenceli orta çağda geçecek lan dışı multiplayer özellikli bi oyun biliyor musunuz? dandik?? p3 800 mhz 32 mb riva tnt kullanıyorum desem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar