nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 said: mulgear6 (ve onun accompanysi olarak nileppezde Bunun için seni kınıyorum sinan :D Ve gelmiyorum yani yok öyle bişey mulgear kendi kendine program yapmış. Zaten ÖSS sonuçları açıklanıyomuş o gün :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yaaah haftaya yapın buluşmayı çok heveslenmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 haftaya katılım çok olacaksa haftaya olsun desteklerim. çünkü ben istanbul dışından katılıyorum, 20 yaşındayım, müzik dinlemeyi, kitap okum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bursaya gidiyorum düğüne arkadaşlar beni saymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yalan oldu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 lol Ben de gelemeyeceğim yazacaktım, vazgeçtim, zaten satmış herkes, moralinizi daha da bozmayayım şimdiden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 o zaman haftaya mı ne oluyor asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 haftaya yapalım evet. ben de gelemicem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 buluşma iptal, boşu boşuna 1-2 kişi buluşmasın; isteyenler buluşsun tabi ama sanırım çok çok düşük katılım olacak. haftaya ya da daha sonrası için yeni bir başlık açın, oradan ayarlayın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben de gelmiycem! tüh geç kalmışım gidip denize gircem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 zuha, iyi haftaya buluşalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Haftaya olan buluşma için de şimdiden söz veremem zaten, tarih bir yaklaşsın, bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 20 erkek nereye gireceksiniz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 lan kenshin grisFold falan yarın yapak mı biz kendi aramızda bişiler. (msnde denk gelemiyorum forum rahatlığını kullandım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 haftaya buluşacaksak pazar olsun bari. bu hafta dersimi iptal ettim ben, haftaya da etmiyeyim, yalan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 asinanyavuz said: haftaya buluşacaksak pazar olsun bari. evet pazar olsun. bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Vingthor said: lan kenshin grisFold falan yarın yapak mı biz kendi aramızda bişiler. (msnde denk gelemiyorum forum rahatlığını kullandım) Yaparız Yavru Kuşum Sen Ben Gris Senarious Yaparık Hem Kramponlarıda Aradan Çıkarırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ulan sizin için haftasonu kalıyorum istanbulda, siz buluşma ertelionuz. sie. ankaraya laf ediodunuz "buluşamıyonuz siz ehehe" diye ama siz de farksızmışsınız. vicdansızlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 KenshinHimura said: Vingthor said: lan kenshin grisFold falan yarın yapak mı biz kendi aramızda bişiler. (msnde denk gelemiyorum forum rahatlığını kullandım) Yaparız Yavru Kuşum Sen Ben Gris Senarious Yaparık Hem Kramponlarıda Aradan Çıkarırık yaptık hakkaten... sizinle gelmeyen kafamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ahahah Rezil Adam...Uçkur Peşine Gittin Gördün Naneyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar