Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendo kampı

tunca

Öne çıkan mesajlar

bu yıl iyi bi liseyi kazanırsam babam yurtdışında bi kampa göndermeye söz verdi. yurtdışında güzel bi kendo kampına gitmek istiyorum ama nerde vardır ne kadardır parası hiç bi fikrim yok belki burda bilen birileri vardır diye şettim =P
nese saolun şimdiden[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gerçi kung-fu , aikido fln bi derecede kendo öğrenip napıcaksın ? Özelliklede türkiyede ; bana biraz değişik gelio ..
Hadi öğrendin nerde çalışçan filan ? ..
Türkiyede yaşıosan en iyisi bi minübüsçüden pala sanatı öğrenmek :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede bi işime yaramıycak olsa bile o kampta geçireceğim zamana değer. yeni bi ülke görmüş olucam, farklı kültürlerden insanlarla tanışıcam belki ingilizcemi geliştrecem, en çok istediğim şeylerden biri hakkında eğitim görmüş olucam hatta belki başka öğrencilerle düello yapıcam bunlar bile gitmeye deyer bence.[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum dövüş sanatları öyle bi kaç ayda öğrenilecek şeyler değil ama acemicede olsa öğrenicem. ama öğrendiğim kadarıyla dövüşmemem içinde bi neden yok bence.[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 17 February 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
said:
Llama, 17 February 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
kendo ne lem

Katana kullanma sanatı diyim ben sana ; bütün japon kılıç sanatlarını öğretiyorlar..

kendo'da katana yok ki.
kendoda bambu kılıçlarla dövüşüyorsun.
Hani Kenshin'de Aoshi ve Kaoru kullanıyor.
Bomfunk MC's in bir klibinde de bambu kılıçlarla, eskrim maskeleri gibi bir elbiseyle dövüşüyorlar. O işte kendo..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

kendo öğrenip napıcan?
çok şey yapılabilir.
vücut geliştirme mesela.
ayrıca zihin geliştirme.
Daha disiplinli olma..

Her kendo, her aikido yapan fighter olacak diye bir kural yok.
bak sosyeteye, gidiyorlar yoga, feng shui, tai chi felan öğreniyorlar.
Belki öyle süs olsun veya moda olsun diye öğreniyor olabilirler, ama onlar çıkıp sokakta insanların kafasını uçurmuyor.

Her dövüş sanatı öğrenmek isteyenle dalga geçmeyiniz..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kick box a gittim ama mesela söylüyoduk hocam bugün aikido çalışalım diyoduk aikido çalışıyoduk fln 2 ay gittim çok memnun kaldım ama uzak diye işte bırakmak zorunda kaldım :( herhalde yaptığım hiç bir sporun bu kadar yararını görmemişimdir aldığın zevk hele süper....[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 17 February 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...