tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bu yıl iyi bi liseyi kazanırsam babam yurtdışında bi kampa göndermeye söz verdi. yurtdışında güzel bi kendo kampına gitmek istiyorum ama nerde vardır ne kadardır parası hiç bi fikrim yok belki burda bilen birileri vardır diye şettim =P nese saolun şimdiden[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kendo ne lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Llama, 17 February 2004 21:44 tarihinde demiş ki: kendo ne lem Katana kullanma sanatı diyim ben sana ; bütün japon kılıç sanatlarını öğretiyorlar..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bambuyla dövüşüyosun =P[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Yurtdışına gitmene gerek yok , kamp olmasada Türkiyedede olduğunu duydum .. Ama nerde biemicem..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ooOOouuuOOOo katana kullanacan haaa vay beee[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 olm iki dakkada kırarlar sopanı seni de üstüne oturtup yollarlar :P[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 okinawada. aşaa yukarı ücretsiz. bahçe işlerine filan bakıyosun ve ders alıyosun. aikido fekat kılıç olayı da var orda. bennce olabilicek en güzel şey bu olur. ki okinawa da nefis böyle doğa doğa sakin skain bi yer.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hmm horas süpermiş websitesi falan varmı o dediğin yerin[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Tibette yazları yurt dışından gelen öğrencilere eğitim verildiğini duymuştum shaolin kung fu öğrenebilirsin değişik silah sanatları ve bünye güçlendirme gibi olaylar chi ni kullanma gibi şeyler az da olsa öğrenirsin kendini terbiye edersin en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 tuncacım onu sen bi arasan... benim arkadaş ilgileniyodu o olayla o da erişemeyeceğim yerlerde şu an.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 tamam arıyorum[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Ya gerçi kung-fu , aikido fln bi derecede kendo öğrenip napıcaksın ? Özelliklede türkiyede ; bana biraz değişik gelio .. Hadi öğrendin nerde çalışçan filan ? .. Türkiyede yaşıosan en iyisi bi minübüsçüden pala sanatı öğrenmek :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Yararlıdır ya hiç yoktan iyidir sokakta adam dövmek için değil ki düşün tatile gidiyosun bir şeyler öğreniyosun[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 türkiyede bi işime yaramıycak olsa bile o kampta geçireceğim zamana değer. yeni bi ülke görmüş olucam, farklı kültürlerden insanlarla tanışıcam belki ingilizcemi geliştrecem, en çok istediğim şeylerden biri hakkında eğitim görmüş olucam hatta belki başka öğrencilerle düello yapıcam bunlar bile gitmeye deyer bence.[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 3 ayda pek bişi bekleme derim hadi dondurup okulu 2 sene tibetteki rahiplerle aynı zamanda yatıp aynı zamanda kalsan antremanları yapsan anca duello yapacak oynaşacak hoplayıp zıplayacak bir fert olursun heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 *!tunca istanbula 3 çekik gözlü kelle ile geri gelir *[signature][hline]Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 17 February 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 biliyorum dövüş sanatları öyle bi kaç ayda öğrenilecek şeyler değil ama acemicede olsa öğrenicem. ama öğrendiğim kadarıyla dövüşmemem içinde bi neden yok bence.[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: narin, 17 February 2004 21:45 tarihinde demiş ki: said: Llama, 17 February 2004 21:44 tarihinde demiş ki: kendo ne lem Katana kullanma sanatı diyim ben sana ; bütün japon kılıç sanatlarını öğretiyorlar.. kendo'da katana yok ki. kendoda bambu kılıçlarla dövüşüyorsun. Hani Kenshin'de Aoshi ve Kaoru kullanıyor. Bomfunk MC's in bir klibinde de bambu kılıçlarla, eskrim maskeleri gibi bir elbiseyle dövüşüyorlar. O işte kendo..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kendo öğrenip napıcan? çok şey yapılabilir. vücut geliştirme mesela. ayrıca zihin geliştirme. Daha disiplinli olma.. Her kendo, her aikido yapan fighter olacak diye bir kural yok. bak sosyeteye, gidiyorlar yoga, feng shui, tai chi felan öğreniyorlar. Belki öyle süs olsun veya moda olsun diye öğreniyor olabilirler, ama onlar çıkıp sokakta insanların kafasını uçurmuyor. Her dövüş sanatı öğrenmek isteyenle dalga geçmeyiniz..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben kick box a gittim ama mesela söylüyoduk hocam bugün aikido çalışalım diyoduk aikido çalışıyoduk fln 2 ay gittim çok memnun kaldım ama uzak diye işte bırakmak zorunda kaldım :( herhalde yaptığım hiç bir sporun bu kadar yararını görmemişimdir aldığın zevk hele süper....[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 17 February 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 okinawa aşar bu arada beni kimbilir uçak bileti ne kadardır.. en uygun amerika gibi ama önemli olan iyi bi yer bulmak neyse zaten daha çok var yaza[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 tunca sen mine erseni tanıo musun[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hmm tanımıyorum galba ama belki tanıyorumdur kimki o[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 sen daha kendoya başlamadın mı gidiosan avrupa yakasında mı gidosun[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar