Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ginaly said: nası sitres yapıyonuz ya. 5 kutudan birini yuvarlayarak geçiyo tüm seneniz, böyle eğlenceli bi aktivite. oyun gibi ya, sırayla önüne sorular geliyo falan, level atlıyosun. yapmayın etmeyin. keşke her yıl össye hazırlansam. Ahahah. Süper yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 burtonesk said: djarum black'e başla bugün. yeni bir dönem. djarum black'e ben bile başlamıştım bir zamanlar. aslında olsa bi tane yakardım şimdi. off çıtır çıtır sesine hastayım yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 senede 3 milyar maaş veren iş için öss ye 2 diil 3 kere hazırlanırım 3milyarla başlarsa level atladıkça katlanır ohh gelsin mangırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 adam başka bi noktaya dikkat çekmek istemiş aslında ama konu sağlam kaymış =p ben de kıl olurum bu trip atanlara, dünyanın merkezine kendilerini koyarlar senesonu sınava gircekler diye falan filan şaka maka çok pis fena stres oldum ben de şimdiden ama ya istediğim bölümler manyak gibi net istiyo hiç yapabilcekmişim gibi gelmiyo onu bırak kendim için değil etrafımda zilyon tane benden bişeyler bekliyen ebeveyndir akrabadır sevgilidir sevgili annesidir örtmendir şudur budur insan var yapamazsam hepsinin gözünden düşecem yaparsam da çok bi bok başarcam hepsi beni çok daha fazla sevecekmiş gibi gibi geliyo o bu değil de çok önemli bişey aslında düşünsene abi giriyosun sınava direkt hayatını şekillendirecek olan mekanı seçiyosun boru mu be. öss bi son değildir şu deildir bu değildir şöyle yapan insanlar var böyle yapan insanlar var blablabıkbık edenlere kocaman bi sieeeee çekesim geliyo. böhüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 WAL OF TEKTS boru değil de o kadar baskı hissedeceksen gg açıkçası yoksa sınav işte giriyorsun sonra çıkıyorsun fantastik bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben bu sene sınava iyi çalıştım ama benden daha düşük puan alan insanlar gibi hayata karşı bir isyanım sene içerisinde de olmadı sınavdan sonra da olmadı.Sana bağlı yani eğer sırf bu sebeple sigara alkol falan içiyorsan şimdi bıraksan yine başlayacaksın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kendine bi bahane ararken öss yi bulmuşun :) lgs miş öss miş hiç dert etmedim.cok calıstıgımda söylenemez.bu yuzden hayallerim yıkılmadı :).ve tersine umdugumdan dha başarılı oldum.eminim ben strese girseydim kopekler gibi calıssaydım sınav başladıgı an her boku unuturdum stresten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 3 sene maaş alan sabancılılar 4 sene için 100.000 ytl veriolar onu nasıl yapıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sabancıdan mezun adam short-run düşünmezki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar