Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Senesi ve Bahaneler

Dev

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:
nası sitres yapıyonuz ya.
5 kutudan birini yuvarlayarak geçiyo tüm seneniz, böyle eğlenceli bi aktivite. oyun gibi ya, sırayla önüne sorular geliyo falan, level atlıyosun. yapmayın etmeyin. keşke her yıl össye hazırlansam.

Ahahah. Süper yorum olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

adam başka bi noktaya dikkat çekmek istemiş aslında ama konu sağlam kaymış =p
ben de kıl olurum bu trip atanlara, dünyanın merkezine kendilerini koyarlar senesonu sınava gircekler diye falan filan şaka maka çok pis fena stres oldum ben de şimdiden ama ya istediğim bölümler manyak gibi net istiyo hiç yapabilcekmişim gibi gelmiyo onu bırak kendim için değil etrafımda zilyon tane benden bişeyler bekliyen ebeveyndir akrabadır sevgilidir sevgili annesidir örtmendir şudur budur insan var yapamazsam hepsinin gözünden düşecem yaparsam da çok bi bok başarcam hepsi beni çok daha fazla sevecekmiş gibi gibi geliyo o bu değil de çok önemli bişey aslında düşünsene abi giriyosun sınava direkt hayatını şekillendirecek olan mekanı seçiyosun boru mu be. öss bi son değildir şu deildir bu değildir şöyle yapan insanlar var böyle yapan insanlar var blablabıkbık edenlere kocaman bi sieeeee çekesim geliyo. böhüh
Sosyal ağlarda paylaş

kendine bi bahane ararken öss yi bulmuşun :)

lgs miş öss miş hiç dert etmedim.cok calıstıgımda söylenemez.bu yuzden hayallerim yıkılmadı :).ve tersine umdugumdan dha başarılı oldum.eminim ben strese girseydim kopekler gibi calıssaydım sınav başladıgı an her boku unuturdum stresten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...