Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Buyrun. Sonraki sayılar da çıktıkça gelecek. Yeni başlayan bir seri bu. Çeviri: GERGE Kapaklar: cakeonroof Okumak için bu ya da bu programı kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 saolasın gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 teşekkürler şimdi indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Valla helal olsun, indirelim bakalım GERGE Fansubber ne yapmış ne etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Geç oldu ama ikinci bölüme başladım. Up edeyim bunu da. Rapidshare ve Megaupload linki hala çalışıyor. Ötekiler ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 indiriyorum bir bakayim. aklimda vardi cizgi roman ceviri "deneme"si ama dizi & film degil ki rahatca subtitle olarak cevirilsin. photoshop desen blur efekti eklemekten baska bildigim bir sey yok eheh. okuyorum da guzel olmus cover falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar