bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ya bi dil programı indirdim. Klasör içersinde 10tane nero image dosyası var.Hepsi 300mb lık bunların hepsini dvd ye nasıl yazabilirim? Çünkü image a tıkladığım gibi yazdır seçeneği çıkıyor. Bütün imageları açık olarak tek dvd ye yazmak istiyorum.Bulamadım nasıl yapıldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kimse bilmiyor mu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hmmm şöyle yapabilirsin.. Deamon tools ile image dosyalarını mount edersin. sonra cd içine girip ne var ne yok kopyalarsın başka bi yere. diğer image leri de o şekilde yaparsın. en son da tek bi dvd ye yazarsın.. Daemon tools u biliyosundur sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hmm böyle oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nope ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Donanim-yazilim konuları hakkindaki yardim ucreti olan 36 ytl+kdv yi Garanti Bankasi İkitelli şubesi 430 - 5567890 no lu hesaba yatirabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sakın yatırma. benim hesabım değil o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar