Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EN SALDIRGAN KÖPEK (+18 vahşet görüntüsü içerir)

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

18+ vahşet görüntüsü

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre 'sosis' köpek olarak da bildiğimiz Dachshund cinsi köpekler, 33 cins arasında en saldırgan köpek seçildi.

Pennsylvania Üniversitesi'nden uzmanların yaptığı araştırmada binlerce köpeğin davranışları incelendi ve 6 bin köpek sahibiyle görüşüldü.

Araştırmaya göre, Dachshund cinsi köpeklerin beşte birinin yabancıları ısırdığı ya da ısırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca her 12 Dachshund'tan birinin de sahiplerini yaraladığı belirlendi.

Araştırmayı yürüten ekipten Doktor James Serpell yaptığı açıklamada, küçük cins köpeklerin agresif davranışlara daha yatkın olduklarını söyledi.

En saldırgan köpekler sıralamasında, Dachshund'lardan sonra ikinci sırayı çok daha küçük olan 'chihuahua' adlı köpekler aldı. Üçüncü sırada ise, diğer küçük köpek 'Jack Russel' var.

Saldırganlığın en az görüldüğü köpekler ise golden retriever, labrador ve husky'ler. Ayrıca araştırma sonucuna göre en uslu köpek 'tazı'lar.

Sosyal ağlarda paylaş

evet kompleksli olabiliyolar, bi de dikkat ettim kanişlerden ziyade özellikle chihuahua cinsi böle oluyo :D

hayvanlarda kişilik ciddi anlamda var, ama bunu insanlar nedense genelde anlamıyor. burada bi topicte de aynı şekilde kedinin "garip hareketler" yapması gibi bi konuda da söledim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

E tabi boyut küçük olunca hayvan arayı tamamen gürültü ve saldırganlıkla kapatmaya çalışıyor. Kompleks işte, boyuttan kaybediyorum bari illet olayım ki hayatta kalayım güdüsü de olabilir. "Yıkarım ulaaaayn" refleksiyle dalıyorlar ortama.

Bu konuda en komik sahneyi zamanında Caddebostan'da görmüştüm. Fincan ebadında teriyer, koskoca kurt köpeğine önce dayılandı, sonra geçti karşısına havladı. Kurt oralı değil tabii... Baktı sökmüyor, teriyer sıçrayarak hayvana öyle saldırdı ki koskoca köpek neye uğradığını şaşırıp bir an afallayıp geri çekildi. Sonrası tabii tek lokmada kurta yem olacak teriyerin kurt köpeğinin sahibi tarafından ağızdan çıkarılıp kovalanması...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...