Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

websense

kingpin

Öne çıkan mesajlar

bugün staja başladım ancak bu lanet program sayesinde neredeyse hiçbir siteye giremiyorum :) msn direk iptal zaten. en sonunda akıl ettim pidgin kurdum o çalıştı. şimdi sorum admin benim pidgin'e girdiğimi görebilir mi? gelip ne giriyon lan dümbük diyebilir mi? dfds

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

e abicim ondan sonra "stajyere saygı yok" falan demeyin =)

bazı işyerleri var, admin'e ss bile yolluyo. nasıl bir denetçilik mekanizmasıysa.. yani teorik olarak görebilir ama işyerinin pratikte ne kadar psikopat olduğuyla doğru orantılı ^^

yok aslında olay psikopatlık da değil. adam öyle yapmazsa, senin gibi stajyerler, serverları torrent yuvasına bile çevirirler valla =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya abicim nası sallapati konuşuyorsunuz anlamıyorum ki? iş yapmadığımı kim sölüyor? websesense hakkında bilgi almak için açıyorum ben nasıl staj yapılır stajda ne öğrenilir ne edilir ne sıçılır hakkında bilgi almak için değil ki? kaldı ki zorunlu yapıyorum stajı severek yapma durumu söz konusu değil. iş olsa da olmasa da oturmak dikilmek zorundayım çalışma saati bitene kadar. zaten sabahlayıp gitmişim işe asabım bozuk aşırı tepki veriyor olabilirim kusura bakmayın yani. beyin fonksiyonlarım iptal şu vakit.

programa gelirsek ne yani admin her haltı görebiliyor mu? ben buradan havala eft işlemleri yapmayayım o zaman? her türlü sakata gelme durumu söz konusu? ne derece yaptığım işllemleri gözetleme imkanı var bi yazabilir misiniz? patiye yazdıklarımı okuması dışında, okuyorsa da seviyorum kendisini bilsin ddfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Teorik olarak yaptığın her şeyi görebilir. Nerde, nasıl bir ortamda çalışıyorsun bilmiyorum ama çok ciddi bir yer değilsen büyük ihtimalle yaptığın hiç bir şeyi görmezler. Belki girdiğin sitelere bakabiliyorlardır ama uğraşacaklarını sanmıyorum. İşleri güçleri mi yok adamların.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
e bu şirketin admini patronu da dikizler o zaman :D ne anladım ben o işten...

zaten admin dediğin insanın senin bilgisayarında, senden fazla yetkisi var. yani eğer düzgün bir sistem oturtulmuşsa.

bilgisayarını kontrol etmek mevzusuna gelince... programatik olarak denetlemek bir yere kadardır.. atlatmanın yolları bulunur hep.. bir de ss alma gibi yarı programatik, yarı insan gücüne dayalı denetimler vardır... kimse o kadar psikopat olmuyor ki devamlı çalışanlarını gözetlesin.. ama random olarak göz atılabilir.. ya da bilgisayar başında paticik'e "asddfs" diye yazarken suratında oluşan "ehuehue" ifadesi yöneticinin falan dikkatini çekerek seni kontrol etmesine sebep olabilir.

işte böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...