sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mehmet Y. Yılmaz said: TBMM Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu, Alkol ve Uyuşturucu Maddeyle Mücadele Derneği (ALMADER) Başkanı İskender Erbay’ı dinledi. Hiçbir profesyonel yardım almadan ve hiçbir hekime göndermeden, empati yoluyla 97 çocuğu hayata kavuşturduklarını anlatan Erbay, şöyle anlatıyor: "160 kişilik grubu da namaz yoluyla dize getirdik, bununla ilgili bir çalışmamız var. Menzil’e gönderiyoruz, otobüs paralarını veriyoruz, iaşelerini veriyoruz. Sayın valimizden yardım istedik, ’iaşe bedelini öderim’ dedi. Sağ olsun, yardım etti ve bu çocuklar 4 aydır ayık, içmiyorlar." Erbay’ın "Menzil" dediği yer, Adıyaman’a bağlı. Orada "nefesi kuvvetli bir şeyh" var ve bu şeyhin etrafında örgütlediği bir tarikat o köyün ismiyle anılıyor. "Vali desteği ile tarikat tedavisi" demek ki uyuşturucu ve alkol ile mücadelede yeni bir yöntem olarak ortaya çıkıyor. Bu tarikatın ve artık son derece zengin olduğunu bildiğimiz şeyhinin kerameti üzerinde duracak değilim. Böyle bir şeye inanmak ya da inanmamak, yetişkin kişilerin kendilerinin bileceği bir şey! Ama yetişkin olmayanların, çocukların, akli durumları kendi başlarına karar vermeye yeterli olmayan kişilerin, bir tarikatın eline terk edilmesi ve bunun bir de valilik desteğiyle yapılması, medeni bir ülkede kabul edilebilecek bir durum değil. TBMM Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu, bu tuhaf durumun nasıl olup da ortaya çıkabildiğini, vali beyin ve söz konusu derneğin tarikat bağlantılarını da araştırmalı.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Sabah okudum. Süpper bi yol. Her eve bir tarikat kurulmalı. Nolur nolmaz kötü yola düşmeden gençleri kurtarmaalı... www.Zikirtörenlerindekendinegelengençlik.com
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 20 ytl ye bi üflerim sigarayı bile bırakırsınız..
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Llama said: 20 ytl ye bi üflerim sigarayı bile bırakırsınız.. fıyat kırma hacım salarım cınlerımı ustune
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Münferit olay lol şeriat geliyor kaçın lol
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 O kadar mı pis yani üfleyenin nefesi ki sarhoşu bile ayıltıyor.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 amatem miydi anatem miydi oraya kadrolu uyuşturucu mücadelecisi olarak atayalım.yakışır bence.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ahaaahh http://forum.paticik.com/thumbnails/439/fab/a3b/8f7/77b/d28/10c/cfe/fd6/25a/05_450xNULL.jpg
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bu yöntem işe yarıyor yanlız biliyorsunuz değil mi :)
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 said: 160 kişilik grubu da namaz yoluyla dize getirdik Biri bana şu cümleden ne anladığını yazabilir mi?
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 namaz kılarken hani secdeye varıyosun ya dizinin üstünde sdfsd
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 asfdafdsd Ah valim benim ah
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Slat said: Bu yöntem işe yarıyor yanlız biliyorsunuz değil mi :) Beyin yıkamak, kararsız kalmış, boşluğa düşmüş, kişiliğinin bilincine varamamış (ya yaşı ufak diye ya da hayat deneyimi az diye, dünyayı görmemiş diye) kişileri istediğin şekilde yönlendirmek her zaman işe yarayan bir yöntemdi ki.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 o zaman günün polemik sorusu karşınızda: DININININNN oğlunuz eroin bağımlısı mı olsun, tarikatçı mı? AZZZ SONRAA
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 munferit olaylar bunlar haber degeri bile yok
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ahahah sir, sen adamı ölmekten güldürürsün. İlla ki biri olmak zorunda mı, ben oğluma ikisinin de ne feci şeyler olduğunu, ikisinin de birbirinden farklı olmadığını öğretemez miyim? Ha illa ki biri olsun dersen, liboş olmasın da gerisini hallederiz derim. Ben de bi soru sorayım, ıssız adaya düşsen yanına alacağın üç tarikat hangileri olurdu?
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Şuurlu Öğretmenler Vakfı Acizmendiler ve Fetto Güleno Bruno del Toto Vakfı!
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ben bi tek Adnan Hoca'nın tarikatını alırdım. Hiç olmazsa eli yüzü düzgün hatun var. Bıyıklı, suratsız ya da tamamen ninja değiller.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bence gayet geçerli bi soru. O çocuklar birer madde bağımlısı olarak sokaklarda mı yaşasınlar yoksa menzilci olarak mı yetişsinler? 3. "iyi ve doğru" bi alternatif yok unutmayın, olsaydı şimdiye kadar kurtarılmışlardı.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 liboş evlatlara kurban olun siz be ahah
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yav o diil de, sonra akepeye sallayınca salladı diyosunuz. La devlet tarikatlarla ortak çalışıyorlar artık. Amatem'i kapatalım, bütün bağımlıları menzilcilere, okuyuculara, yazıcılara verelim, oh mis.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 adnan hoca tariaktini almam ben adaya dussem kurtarilana kadar EVRIM YOKTUUUUUR! diye haykirarar kafami mikerler birtek jedi tarikatini yanima alirim issiz bir adaya dusersem mis gibi force filan derken zaman akip gider hemde ic huzuru bulurum ve geri dondugumde zirt pirt "I Sense A Disturbance in the Force..." diyip karizma yaparim
Öne çıkan mesajlar