Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 Yil Sonrasi

^^ShadowSong^^

Öne çıkan mesajlar

Bu klasik 50 yil sonra nerede olucaksiniz dusunun hedehodo tarzindaki pembedizisel bir topik degil.

Dunyada din ve milliyetcilik gibi sonradan eklenen baglanmalar dususte,ote yandan tuketim toplumluguda son gaz tavan yapmis.3 senede 500kusur film izlemisim yahu gecen farkettim.Teknoloji desen son gaz,laf olsun diye degil,ekran kartini filan gectim hdtv den dahi anlayabilirsiniz olayi,2015te japonyada shdtvye gecilmesi,ve tahmini 2020-2025 arasinda 7000p li tvler gormemiz olasi.Zaten 7000pden sonrasini goz farkedemez,neyse konudan sapiyorum.

Bazi teknolojiler artik 1.kullaniciya yansimayacak boyuta gelicek,
Insanlar surekli uruyor ve savasta olmuyor dogal kaynaklar vs.
Bunlar yan faktorler tabi.Ana olaysa bence nukleer fuzeler.10binlerce fuze basliklari bircok ulkede standart bulunur oldu artik.Olasi savasta kazanan kaybeden degil yokolus olucak belkide.
Ama bu savas icinde yan faktorlerin zamanla olusmasi lazim sanirim.

Kendimi sansli goruyorum acikcasi bu devirde yasadigim icin.200sene sonra dunya suraya gider diye bir umudum yok son bir yukselme evresi yasiyoruz gibi geliyor
ve
benim cilginligimda bu yuzden.
Savas oncesi bakliyat stoku yapan insanlar gibiyim,ben bakliyat stoku yapmiyorum onun yerine hergun mp3ler divxler oyunlar kitaplar,dinleme izleme oynama ve okuma,yapiyorum da yapiyorum.

Simdi afilli bir son paragrafi yaziyim isterdim ama onun yerine kitap okumaliyim,tuketim bitmeden ne tuketirsem kardir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...