kitana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 msn den frp yapsak bi ara güzel olabilir aslında. aranızda dm lik yapmak isteyen çıkarsa über olur. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 vay bee cok eskiden yapardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Get-laid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben oynarım adresi pmden istersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben de ben de (raidim olmazsa oynarım) mulgear @___hotmail .com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 benimki [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben varım DM olabilirim ama pek istekli DM olamam kimse cıkmassa olurum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yuppi DM miz de oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Oyunun 4. Gününden Sonra Sigaramın Bitmesi Açıkmamız Ve İçkisiz Kalmanın Vahim Durumu İle Karşı Karşıya Kalan Ben Deniz DM Olarak Yediğim Pok.. .................olaylar olur vs vs vs............ bir mağarada olan kahramanlarımız zorlu bir savaştan cıkıp mağaranın cıkışını bulmuşlardır... -mağaradan cıkıcakmısınız? yoksa mağarayı araştırmaya devam edecekmisiniz? *aralarında konuşurlar* + cıkıyoruz mağaradan daha fazla araştırmaya gerek duymuyoruz.. -evet mağaradan dikkatli bir şekilde cıkıyorsunuz ancak oda ne kafanızın üstüne bir ejderha var ve hiç beklemediğiniz anda kafanıza mıçıyor..Ve bu mağazara karşısında donup kalıyorsunuz ve kıpırdayamıyorsunuz sıcak dumanlar cıkararak üstünüze gelen pok kafanıza düşüyor ve pokun altında kalıp can veriyorsunuz.. +allah belanı emi +lan ulu büyücünün sonu bumu olacaktı +ulan paladin falandım tanrım böylemi ölüme laik gördü beni +pok cukuruna düşüp ölme duydumda kafana düşünce ölüm ıyk +herşeyi anladımda pok nasıl bir area effect yaptıysa grup direk pwned oldu -para bulalım yemek alalım icki alalım sigara alalım..pok tanrısı hepinize can verecek +ben paladin olarak pok tanrısına hizmet etmem be -o zaman sen geber ...bu oyun devam etti.... sonuda güzeldi... pok tanrısını devirdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 valla bizi de öyle bitirirsen bende monitörden yumruk ile çıkaraım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hadi kitana ekle hepimizi :D ugrastırmazsın bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben de oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abi şimdi cidd ciddi oynicaksak eklicemde dm lazım ve tarih zaman onları düşiünüyorum dm olmak isteyen yazarsada güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dm yi halletmeye calısırım ekle sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 mulgear @___hotmail .com bu nasıl bi msn adresi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 öf 6sız [email protected] dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Millet forumu tarayıp otomatik olarak spam mail liste falan almasın diye öyle yazıyolar sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nil sen gitmiyo muydun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Gittim geldim işte bi yemek yedim ne var. Canım senle konuşmak istemedi çıktım msnden (:P) Arkadaş da gelemedi zaten sıkıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 OAH SATIŞ!! bunu msn den frp mize alanın cukunu kedi kapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 babanızdan size kalan bir kılıç var tamam mı? böyle gizemli bir gücü var hissediyorsunuz ama ne olduğunu bilemiyorsunuz böyle tam olarak... Zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yaa ben de istiyorum ama oynamak. Geldim işte msne ses de vermiyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yalancıyı ...larki dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Çevrimdışı falan da gözükmğyorum dobra dobra msndeyim! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar