Bathory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kendine bi sayı yazıcak bana da bissürü milyon yazıcaktı ama $erefsiz i$te adam of of
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bence en güzel hareket yao - francis'ti bayıldım.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bu arada 2. yarı baya bi tatminkardı yani ilk yarıya göre. oh be değdi sayılır ayakta kalmama.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Shaq'ın seyircisiyle kucakla$tığı smaç süperdi, gecenin hayal kırıklığı da iverson ın 3 sayısıyla beyonce du...[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 her ne kadar son yillardaki all-star maclarindan daha sonuk gecse de ozellikle ikinci yari gayet guzeldi... sonucta son dakikalari yine ayakta izledim... Macin hareketine Kidd'in K-Mart'a bakmadan verdigi pasi aday gosteriyorum (gerci adam bunu hep yapiyor ama yani...) Her bir LakerGirl'e de burdan teker teker selam gonderiyorum :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 heh shaq in bi kamerayi alip sacini duzeltmesi cok guzeldi :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya inanmıyorum izlemeyi unuttumm harrr ! :([signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ne saçı be adamın saçımı var o kamera olayından önce shaqa yapılan faulde ayrı bişiydi herife formadan asılıolarda bibok olmuyo adam tank gibi[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 boşuna uykusuz kaldım. geçen yıl süperdi.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 fena değildi uykusuz kaldığıma değdi sayılır yani genel olarak temposuz geçti ama bikaç çok güzel hareket vardı ki herşeye bedeldi =) t-mac gene yaptı yapacağını eahea kidd süperdi zaten bikaç harika pası var yao-francis kendilerini aştılar kenyon da iyi bastı bissürü aferin kerata adam oluyo :P bi de magloire ne gaza geldi öyle lol neyse davulculara hasta oldum bi de ama doğu kazansın isterdim :( sana da geçmiş olsun bath =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 mvp kim oldu?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Bathory, 16 February 2004 06:02 tarihinde demiş ki: hey yawrum be türke bak ;) tomorrow is no school because there is snow i$te bu! ;) ole degil di o :p tomorros is no school because of snow'du. e gece sersemligi hatirlamiyosundur tabi :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 (ben yazmadim valla, $imdi oraya getirmeyin konuyu :p)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Vince Carter'in ilk yaridaki smac'lari superdi (Iverson - Vince Carter ikilisi super oldu) T-Mac'in 4 ki$i arasindan panyeden tamamladigi smac'ta cok saglamdi. ha bu arada dun Shaq bide block yedi eglence yapacam diye (ha sonra intikamini aldi oda ayri mesele. guzel macti. 3'luk yari$masini Peja son 3'lugu kacirip kaybetmesi uzucuydu. Smac yari$masindada Vince'in olmamasi.)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ha bide Yao Ming, 3'luk denedi 2 kere :p 1'i ne potaya degdi ne de bi$eye, bayagi guldum oraya :) "ulen sen pivotsun, 3'luk senin neyine?"[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 amma cok $ey yazmi$im be. *caktirmadan post kasar*[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 iyi de çok güzel 3 lük atan pivotlar war. beyonce hiç de hayal kırıklığı değildi. lakergirlleri yirim. shaqın saçı yok ama yaptığı hareket saçını düzeltme hareketiydi. maç güzeldi.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
jankis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 leykıııııııırrrrrr görrlllllz adamın sesine de hastayım kızlara ayrı bi hastayım ahaha[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
jankis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Obscura, 16 February 2004 14:10 tarihinde demiş ki: mvp kim oldu? shaq[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: arcane, 16 February 2004 12:39 tarihinde demiş ki: ya inanmıyorum izlemeyi unuttumm harrr ! :( oha bu da güzel ehueh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya buarada rick foxun karısı (vanessa williams) ne kadar güzelmiş :-o vışşş dibim düştü, bide zenci hatunlar güzel olmaz derdim.
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ilk "ırkçı mısın?" diyene girişcem.
zamo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Tekrarı ne zaman?Tüm postları okumadım.Yazılmışsa pardon.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 valla bu sene sönük geçti diyenler büyük ihtimalle 2. yarıyı izlemeden yattılar falan =) 2. yarı baya iyiydi çünkü. ilk yarı çok sönüktü ama zaten bunu belirtmiştim daha önce[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 maçın oyuncusu olarak oneal bence seçilmemeliydi yao veya kidd olabilirdi kidd in o pasına hasta oldum resmen ama maçın koparan adamı da Tracy McGraddy abi adam yine yaptı yapıcanı :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 16 February 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar