Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA All-Star Game: Los Angeles 2004

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her ne kadar son yillardaki all-star maclarindan daha sonuk gecse de ozellikle ikinci yari gayet guzeldi... sonucta son dakikalari yine ayakta izledim... Macin hareketine Kidd'in K-Mart'a bakmadan verdigi pasi aday gosteriyorum (gerci adam bunu hep yapiyor ama yani...)

Her bir LakerGirl'e de burdan teker teker selam gonderiyorum :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
ne saçı be adamın saçımı var
o kamera olayından önce shaqa yapılan faulde ayrı bişiydi
herife formadan asılıolarda bibok olmuyo adam tank gibi[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Mesaj tarihi:
fena değildi uykusuz kaldığıma değdi sayılır
yani genel olarak temposuz geçti ama bikaç çok güzel hareket vardı ki herşeye bedeldi =)
t-mac gene yaptı yapacağını eahea
kidd süperdi zaten bikaç harika pası var
yao-francis kendilerini aştılar
kenyon da iyi bastı bissürü aferin kerata adam oluyo :P

bi de magloire ne gaza geldi öyle lol

neyse davulculara hasta oldum bi de
ama doğu kazansın isterdim :(
sana da geçmiş olsun bath =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
mvp kim oldu?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 16 February 2004 06:02 tarihinde demiş ki:
hey yawrum be
türke bak ;)
tomorrow is no school because there is snow
i$te bu! ;)

ole degil di o :p
tomorros is no school because of snow'du.
e gece sersemligi hatirlamiyosundur tabi :p[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
Vince Carter'in ilk yaridaki smac'lari superdi (Iverson - Vince Carter ikilisi super oldu) T-Mac'in 4 ki$i arasindan panyeden tamamladigi smac'ta cok saglamdi. ha bu arada dun Shaq bide block yedi eglence yapacam diye (ha sonra intikamini aldi oda ayri mesele. guzel macti. 3'luk yari$masini Peja son 3'lugu kacirip kaybetmesi uzucuydu. Smac yari$masindada Vince'in olmamasi.)[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
iyi de çok güzel 3 lük atan pivotlar war.
beyonce hiç de hayal kırıklığı değildi.
lakergirlleri yirim.
shaqın saçı yok ama yaptığı hareket saçını düzeltme hareketiydi.
maç güzeldi.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 16 February 2004 12:39 tarihinde demiş ki:
ya inanmıyorum izlemeyi unuttumm
harrr !
:(

oha bu da güzel ehueh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
valla bu sene sönük geçti diyenler büyük ihtimalle 2. yarıyı izlemeden yattılar falan =)
2. yarı baya iyiydi çünkü. ilk yarı çok sönüktü ama zaten bunu belirtmiştim daha önce[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
maçın oyuncusu olarak oneal bence seçilmemeliydi
yao veya kidd olabilirdi kidd in o pasına hasta oldum resmen
ama maçın koparan adamı da Tracy McGraddy abi
adam yine yaptı yapıcanı :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 16 February 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...