Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Az önce sol ayak bileği kırılmış :/ Edit: Kaynak NTV Spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 lan of, yandık gittik şimdi bak. kaç ay yazar acaba bu durum. Gerçi kazım formda bu sıralar gaz oynuyor ama, o da bilek ile alakalı bişiler yaşamıştı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çok uzun süre sahalardan uzak kalacak deniyor ama tarih yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oy oy oy.. Yabancı problemi de var, şimdi yandık harbi yandık.. Kader ağlarını örüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 FB tv den canlı izliyordum antremanı büyük şanssızlık kırıldıgı kesin değil ama kötüydü durumu ambulans la hastaneye kaldırıldı.. Ligin ilk 8 haftası felan olmaz herhalde Deivid sağ kanatta Ziconun yapamadıgını bakalım şimdi Aragones yapacakmı bekte Önder sağ açık Gökhan Gönül o zaman sağ kanat muhteşem olur işte , Kazım da milli takımda çok iyi oynadı orada , onuda düşünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Oha kötüymüş ya. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hiç hoş olmadı ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 eyvahlar olsun fena olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hiç bi yerde yazmıyo hala haber ama doğrudur herhalde. geçmiş olsun diyorum fenerbahçe aurelio dan sonra en iyi adamlarından birini daha uzun süre oynatamicak. allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Takımın yarısı problemli zaten arkadaş.. Bari deniz dönse artık ya yeter of bu ne, alayı sakat.. Çok eksik var abi.. Yahu, şu cl elemelerini atlatabilelim, lig kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Boku yedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bonjo said: bekte Önder sağ açık Gökhan Gönül o zaman sağ kanat muhteşem olur işte Böyle bişi yapılır ve bu tutarsa, harika süper efsane vs.. Bu arada, Kazım son maçta sakatlanmıştı ( Almanya maçı ), ne oldu o durum ? Ne kadar yok, bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kazımın birşeyi yok diye biliyorum , ayrıca öldük boku yedik diyede bir durum yok , alternatifi olan bir futbolcu Deivid oynadığı mevkide ondan daha iyi oynayabilecek bir sürü adam var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ilk yarıyı kapattı diyorlar hayırlısı hesapta olmayan bişi oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 deivid'in mevkiinde oynayıp da şampiyonlar liginde aynı katkıyı yapabilecek bir adam daha yok fenerbahçe'de bunu gözardı etmeyin. hani lig kolay ya o yüzden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fena olmus bu elemeler oncesi. neyse kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kötü oldu ya ilk yarıyı kapatmış pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mumu said: deivid'in mevkiinde oynayıp da şampiyonlar liginde aynı katkıyı yapabilecek bir adam daha yok fenerbahçe'de bunu gözardı etmeyin. hani lig kolay ya o yüzden söylüyorum. Adamın attığı goller yönetir.. Deli çakıyordu Şl'de 25-35 metreden yerleştiriveriyordu.. Cidden büyük kayıp, çok severdim ben deivid'i, Gökhan gönül ile çok iyi bir ikili idiler. Of of.. Kader ağlar örmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kötü olmuş tabi, yani fenerbahçede hiç sevmediğim ali bilgin sakatlansa dahi üzülürüm, kadro genişliği sonuçta. ayrıca deivid cidden çok faydalı bi adam, oyun kurucusu fener in resmen. garip bi cümle kuracam şimdi.. bu kadar erken olması iyi, en azındna planlar buna göre yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gönderirler mi acaba? üzüldüm baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 göndermek değil de kayıt ettirmeden yerine başka yabancı alınabilir bu sezon. da seneye deivid i kim ne yapsın zaten diye de sormak istiyorum kendime bu cümlemden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 of adamı öldürdünüz bi anda.. 79'lu deivid yani 29 yaşında, bu seneyi böyle kapattığını düşünürsek, 30-31 oynar bence daha.. Sakatlığın ne kadar süreceğine bağlı, lige kayıt etmezler, 1 oyuncu alırlar, ama şl'ye girer bence. Telafisi zor olacak ama, hadi inşallah, halleder Aziz Baba diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bi kere işinizi şöyle zora sokuyor, şimdi sağ kanat için yeni bi transfer arayışına girecek yönetim. ki bu bence tamamen gereksiz. arkada önder turacı önünde gökhan gönül oynasın, geçen sezonun ortasından beri fenerbahçeli bütün arkadaşlarımla hem fikirim bu konuda. böyle iki adamın varken ne diye deivid'i sağ kanata hapsedersin anlamıyorum. koy forvet arkasına yine tek forvet çık. ne bileyim yani. deivid genel olarak iyi bir oyuncu. fenerbahçeye katkısı fazla ama sağ kanatta oynarken değil. bu adamın yeri sağ kanat değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bence aslına bakarsan, Deivid'in bi yeri yok, ne tek forvet çıkabiliyor, ne de sağ kanat oynayabiliyor. Deivid, öyle ortada bi adam, karıştırıcı biraz, zaten sağ kanat oynarken sağ kanat oynamıyordu ki, DR liği de AMR liği de Gökhan Gönül yapıyordu.. Deivid AMRFC gibi bişi tam o ortada oynuyor adam. :D Ama Önder Turacı Gökhan Gönül olayı, kopartır bence. Yarar yani bildiğin.. Ama o zaman 4-4-2'ye mahkum kalıyorsun gibi bişi oluyor. Nasıl bir kadro olabilir bu durumda ? Önder T.(Gökhan G) Lugano(ÖnderT) Edu Roberto C.(Vederson,UğurB ) Gökhan G.(Kazim) Aurelio(Maldonado) Emre B. Uğur B.(Vederson) Alex(Emre B ) Semih ( Kezman) Ha Önder T. ve Gökhan G. olayı tutarsa efsane olur, bu olay da Gökhan G.'nin şöhret basamaklarını tırmanmasına efsane yardımcı olur. Parantez içleri sakatlık kart cezalılığı vb durumlarda oluşabilecek değişiklikleri belirtmektedir. Alex'in sakatlığı durumunda, 442 oynanır 4411 yerine ve Semih Kezman ikilisi forvet yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar