ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hani eskiden bilgisayarlar işlem yaparken tırırırımırıtırı diye ses gelirdi bir de kırmızı bir ışık olurdu kasa da o yanıp sönerdi devamlı... E8400 işlemci olan bir bilgisayarda, windowsta boş boş dururken coşan ve beni uyuz eden sesler çıkaran bir bilgisayarla baş başayım. bu sesler ne kadar normal, benim söylediğim sebepten mi kaynaklanıyor, nasıl giderebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 harddisk sesi o. harddiskin ses yapıyorsa gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 tahmin ediyorum.. vista kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 vista 32bit kullanıyorum evet. sorunun sebebi harddisk mi? daha doğrusu bu bir sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sorunun sebebi işletim sistemin olması lazım.. vista da harddisk paso çalışıyor.. eğer hala giderilmediyse en son öyleydi.. XP kur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çalışırken ses yapmayan hdd'si olsa ses yapmaz sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar