crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Selamlar , Magtheridon Serverinda TrUsTh No One isimli guild e uye almak istiyoruz. Hali hazirda surekli oynayan 5 kisiyiz. Karazan a girmek ve daha da ilerlemek istiyoruz. Katilmak isteyenler ya buradan pm ile yada oyun icinde bizim guildden herhangi biriyle iletisim kurabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bence hiç beklemeyin direk ne var ne yok toplayın sonra elersiniz arasından. İllaki Türk guildi kurucam diosan çook beklersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 trust'ın sonunda h olmayacak, buyuklu kucuklu yazmıssınız ama bari dogrusunu yazın :) progressde basarılar ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ehehe yok illa oyle turk olacak diye bir olayimiz yok zaten oyundan da bakiyoruz. benim dusuncem buradan da birileri belki gelir diyeydi... bu arada TrUsTh i o sekilde yazmis istemis olabiliriz belki degil mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 değil. trust no one kimseye güvenme demek. trusth diye de bir kelime yok ingilizcede. h koymanızın bir anlamı olmalı, var mı bir anlamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 shekil ada girldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 canim toggie cim ben boyle yazdim oldu derler ya hani oyle iste... sen edebiyat ogretmeni falan misin ? ingiliz dili ve edebiyatinda fazla okumus ve sonrasinda hirs yapmis ve ben bu ingilizceyi ingilizlere bile ogreticem olayina falan mi girmissin anlamis degilim ama ben boyle yazmak istedim ve yazdim... ben burada bunun dogrulunu falan tartismiyorum hatta ilk yazimda da sana yazdigimin dogru oldugunu soylemedim sadece oyle yazmak istedim dedim... eger ingilizce kullanimi ile ilgili bir sorunun varsa oncelikle fatih terim e ardindan da hizini alamayip ingilterede yasayan bilimum goc edenlere ogreterek basla sonrasinda eger sana dogrusu boyle mi olur diye soracak olursam cevaplarsin tesekkur ederim... iyi gunler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 burdan anlıyoruz ki trusth no one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu arada konu alindi nerelere tasindi gecici rahatsizlik icin ozur dilerim kendi adima... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gereksiz atar olmuş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Akıl vermek gibi olmasın ve yanlış anlama ancak bu zamandan sonra PVE'ye başlangıç yapmak kimseye çekici gelmez ve bir guild oluştursan bile bunu tutamazsın. Birçok sebep var.. 1-) Yaz geldi. 2-) Wotlk için geri sayıma girildi. 3-) Pvp, bg ve arena, PVE'ye oranla daha az zaman alması bakımından daha çekici gelmekte. 4-) Yeni oluşan bir guildin progress yapması zaman alacaktır. Wipelar, raid için farm yapmak ve guild içi diğer gereksinimlerin karşılanması başlangıç heyecanı ile bir süreliğine çekici gelsede kısa zaman sonra işkenceye dönüşüp içinizdeki şevki köreltecektir. Çünkü kafanızda ''off millet sunwell bitiriyor biz yeni başlıyoruz'', ''hadi başladık wotlk gelecek yaptığımız herşey yalan olacak tamamlayamayacağız tüm encounterları'' düşüncesi olacaktır. Ben sizin yerinizde olsam WOTLK için hazırlık yapar level kasarken gerek duyulacak hertürlü gereksinimi biriktirir topluca hem hızlı hemde kolay ve eğlenceli şekilde level kasardım ve sonrasında pve'ye başlardım. Tabiki bunlar benim fikrim, sadece paylaşmak istedim. Bol şans.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 crepuscolo said: canim toggie cim ben boyle yazdim oldu derler ya hani oyle iste... sen edebiyat ogretmeni falan misin ? ingiliz dili ve edebiyatinda fazla okumus ve sonrasinda hirs yapmis ve ben bu ingilizceyi ingilizlere bile ogreticem olayina falan mi girmissin anlamis degilim ama ben boyle yazmak istedim ve yazdim... ben burada bunun dogrulunu falan tartismiyorum hatta ilk yazimda da sana yazdigimin dogru oldugunu soylemedim sadece oyle yazmak istedim dedim... eger ingilizce kullanimi ile ilgili bir sorunun varsa oncelikle fatih terim e ardindan da hizini alamayip ingilterede yasayan bilimum goc edenlere ogreterek basla sonrasinda eger sana dogrusu boyle mi olur diye soracak olursam cevaplarsin tesekkur ederim... iyi gunler... sen diyosun ya hani ben oyle yazmak istedim ve yazdım. ben yazdıgının bir anlam ifade etmedigini, ayrıca yazdıgın kelimenin bir karsılıgı olmadıgını soyluyorum. oyle soylemek istedim ve soyledim, oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 toggie said: crepuscolo said: canim toggie cim ben boyle yazdim oldu derler ya hani oyle iste... sen edebiyat ogretmeni falan misin ? ingiliz dili ve edebiyatinda fazla okumus ve sonrasinda hirs yapmis ve ben bu ingilizceyi ingilizlere bile ogreticem olayina falan mi girmissin anlamis degilim ama ben boyle yazmak istedim ve yazdim... ben burada bunun dogrulunu falan tartismiyorum hatta ilk yazimda da sana yazdigimin dogru oldugunu soylemedim sadece oyle yazmak istedim dedim... eger ingilizce kullanimi ile ilgili bir sorunun varsa oncelikle fatih terim e ardindan da hizini alamayip ingilterede yasayan bilimum goc edenlere ogreterek basla sonrasinda eger sana dogrusu boyle mi olur diye soracak olursam cevaplarsin tesekkur ederim... iyi gunler... sen diyosun ya hani ben oyle yazmak istedim ve yazdım. ben yazdıgının bir anlam ifade etmedigini, ayrıca yazdıgın kelimenin bir karsılıgı olmadıgını soyluyorum. oyle soylemek istedim ve soyledim, oldu mu? Ne kadar saçmaladığının farkında mısın ? Sanırım cevabım seni üzdü e haklı olduğumdan olsa gerek. (Umarım bu Türkçe cümlede senin ö yerine o koyduğun gibi yada cümleye başlarken ufak hafle başladığın gibi bir HATA yapmamışımdır yoksa ne olur benim halim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Uzatmayın. TrUsTh No One isimli guild, Magtheridon serverında üye arıyor. Guild yetkilileri biraz daha detay verirse, daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bir rivayete göre başvuranların 15 yaşının altında olması gerekiyormuş. Var mı böyle bir şey? Yoksa TrUsTh No One deyip güvenmemem mi lazım bu iddiaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 toggie yanlış yazdığını belirtmiş sadece, gurur yapmana gerek yok şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 wotlk'u bekleyin siz daha rahat yaparsınız karazhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 allahım neden bazılarına tatmin edilemez bir ego kapasitesi veriyorsun anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamdi_aga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 TrUsTh No One yerine ..Trash No More olsa walla (w ile yazdım) gelirdim..Bi mesajı olurdu bi yerlere en azından. Az kaldi level 80 olmama bana bi spot açın direk KZ başlıyoruz gençler. crepuscolo said: canim toggie cim ben boyle yazdim oldu derler ya hani oyle iste... Togijim haggaten, feci yanlış anlamışşsın..Bu ne be togicim falan. Hem yazama hem güçlü ol. Edebiyat ögretmeni vs.. Kıvırın asena kıvamında. 10 kişide yok ego mego diye laf etmiş. 9. köy kovuluyoruz "togicim". Selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 togicik : k3s b4k4l1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bir de işi şu şekilde düşünmeli tabi: Batıyomu birader veya giren çıkanmı var sana bu daha anlaşılır olur anlayacağınız dilden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sana batıyo herelde ki cevap verme geregi duyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bana senin ukelalığın batıyo varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 üstelik google dan trusth diye bi arat ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamdi_aga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 solidhammer said: üstelik google dan trusth diye bi arat ilk önce Ben arattım, şöyle bişii çıkıyo. Bunu mu demek istediniz? trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar