Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Karaburun'un bir köyünde çekiverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 beğendim güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 siyah beyaz boşluk doluluğu zıt açı yapmış(tam zıt olmasada) über olmuş, bide rakursi(!) var tabi. Başarılı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Çok iyi ya, güzel resim. Ama sanki ben açıdan dolayı bir rahatsızlık hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Rahatsızlığın nedeni kadraj. Eller kadrajın solunda kalmış, hareket edemiyor hissi veriyor. Kadrajın sağında, hareket yönünü açık bırakacak şekilde kalsaydı daha iyi olurdu fikrimce. Bunun dışında çok başarılı bencede. Tebrikler. şimdi baktım, parmak sol tarafa değmiş. Orda bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eline sağlık pek beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Selam, Fotografın buyuk halini bakıp yorumlarımı yapayım :) Netlik cekim olarak iyi ama dijital duzenlemelerle keskinlige ihtiyacı oldugunu dusunmekteyim.Acıyı sevdim.Kadraja kolu dahil etmen sag taraftan daha fazla almana neden olmus sanıyorum,bu da sol tarafın cok sıkısık olmasına neden olmus durumda.Bole bir acıda ben sanıyorum kolu fazla almazdım ve soldan biraz daha bosluk bırakırdım kadrajda.Ama yinede iyi :).Bir de ısık sorunu olmus biraz.Fazla pozlama yapmak ise yarayabilirdi. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kadrajı daha geniş alsan daha iyi olurdu. parmakların bittiği yerde kare de bitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kadrajı geniş almak hata olurdu,detay bir fotoğraf bu,grafik özelliğini kaybederdi. Kadraj hatasının sebebi şu arkadaşlar,hamuru açan teyze elini deli gibi ileri geri oynatıyordu haliyle. Durmasını söyleyemedim çünkü grup gezisindeydik ve karnımız deli gibi açtı :) O kadar kişiden dayak yemeyi göze almam gerekirdi. Onlarca poz çektim iyi bir kadraj yakalamak için. Bunu yakalayabildim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar