Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elinin hamuruyla...

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Rahatsızlığın nedeni kadraj. Eller kadrajın solunda kalmış, hareket edemiyor hissi veriyor. Kadrajın sağında, hareket yönünü açık bırakacak şekilde kalsaydı daha iyi olurdu fikrimce.
Bunun dışında çok başarılı bencede. Tebrikler.

şimdi baktım, parmak sol tarafa değmiş. Orda bir sıkıntı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Fotografın buyuk halini bakıp yorumlarımı yapayım :)
Netlik cekim olarak iyi ama dijital duzenlemelerle keskinlige ihtiyacı oldugunu dusunmekteyim.Acıyı sevdim.Kadraja kolu dahil etmen sag taraftan daha fazla almana neden olmus sanıyorum,bu da sol tarafın cok sıkısık olmasına neden olmus durumda.Bole bir acıda ben sanıyorum kolu fazla almazdım ve soldan biraz daha bosluk bırakırdım kadrajda.Ama yinede iyi :).Bir de ısık sorunu olmus biraz.Fazla pozlama yapmak ise yarayabilirdi.

Tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadrajı geniş almak hata olurdu,detay bir fotoğraf bu,grafik özelliğini kaybederdi.

Kadraj hatasının sebebi şu arkadaşlar,hamuru açan teyze elini deli gibi ileri geri oynatıyordu haliyle. Durmasını söyleyemedim çünkü grup gezisindeydik ve karnımız deli gibi açtı :) O kadar kişiden dayak yemeyi göze almam gerekirdi. Onlarca poz çektim iyi bir kadraj yakalamak için. Bunu yakalayabildim ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...