Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Dual Head denemem ve çöken bir Ubuntu'dan sonra çığlığı bastım ve minimalist distrolara yöneldim. Zenwalk'u deneyeceğim. Bir yıldan fazladır kulanmak istiyordun ama olmuyordu bir türlü. Jack ve Ardour paketler arasında yok, kullandığım bir sürü program da eksik, derlemeyi ve repolara kendim yollamayı düşünüyorum. Cidden baydı sonunda Ubuntu, Suse de aynı şekilde sorunlar çıkarmıştı, Zenwalk benim diyebileceğim, güzel bir sisteme benziyor. Arch gibi işten çok tinkering yaptıran bir şey değildir umarım. Eğer bu da tutmazsa beni LFS'ye giriyorum. Sinirlendim ya, tam yeni bir şarkı yapıyordum aylar ve onlarca sınav sonra, sequencer ve notation'ı birlikte göreyim rahatça diye bir monitör daha taktım gitti, öfke, öfke, öfke... dişlerimi gıcırdatıyorum. Şimdiye kadar söylediğim herşeyi geriye alıyorum, eğer yaratıcılık isteyen bir işle uğraşıyorsanız Ubuntu ya da Suse gibi bloated sistemler kullanmayın kardeşim, yok, olmuyor. Minimalizm rulez! Rant off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 nası çökerttin ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hacı nasıl 2 monitör takınca mı çöktü pc? öyleyse windows'umun gözünü seveyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 apt-get install debian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar