oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 off yağmur yağmaya başladı.. süper süper yer:adana melihtv den oper :P
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 şaka yapıosunuzz.. burası deli gbi sıcak ah keşke bi yağmur yağsa yaa yer : izmir
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fede said: adanalıyak allahın adamıyak bici yerik, şalgam içerik. bici çekti lan canım.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 obsesifik said: şaka yapıosunuzz.. burası deli gbi sıcak ah keşke bi yağmur yağsa yaa yer : izmir yapıştı resmen yapıştı
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 acı çekiyoruz, biri bizi öldürsün. yer: izmir
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ulan bütün izmirlilerde online haa :D
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sorma ya sigara dumanından ölücem içerde pencere açamıorum o kdr fecii durumdayız sana seslenioruz ey mikail biraz şu dereceyle oyna aşşaalara dooru çek yoksa azrailin baya işi olucak sayende (töbeee :D)
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dışarı çıkılmıo ki online olcaz tabi
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 obsesifik said: sorma ya sigara dumanından ölücem içerde pencere açamıorum o kdr fecii durumdayız sana seslenioruz ey mikail biraz şu dereceyle oyna aşşaalara dooru çek yoksa azrailin baya işi olucak sayende (töbeee :D) Ben sana yağmır büyüsü bebekim. İstenmi? sfdf
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet evet evet.. istiorm da önce sen bi konyaya yağdır eğer bi sorun olmas kafana yıldırım fln düşmesse bana da yaparsın olar mı bidenem :D biliosun bedevilik konusunda üst sıralardayım kaş yaparken göz çıkarmayalım
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Tımam atarım sana bi yağmur püyüsü, ama yıldırımlar konusunda söz veremem eheh bende bedeviyim bilion. :D
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ondan zaten önce konyada yap diorm sana yıldırım çarpmazsa bana da çarpmaz die düşündüm ama çarpar mı yoksa lan :S
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 obsesifik said: dışarı çıkılmıo ki online olcaz tabi yani
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu sdıcakta çıkılmaz yoksa niyetim kordonda dolanmak orası serindir valla
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aynen bnde onu düşünüodm ama akşama çıkıcam bu gidişle biraz serinlesin hava..sanmıorum ama mikail insafa gelir belki
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Neydi lan o biralı şeyin adı obsesif, unututm ben semaver gibi bişidi.
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 biraver anam akşam gidersem bi dene de senin içiçn getrticem masaya :D
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İçip beni arama küfrederim ona göre. sfd
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 tabiki arıcam.. hatta şöle ki buzz gbi biraverden doldurduğum biramdan ilk yudumu aldıktan hemen sonra arıcam :D
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 biraver güzeldir ya sağlam muhabbet dönüyor etrafında, birahi var bi de sfds.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 süper yağmur yağdı, elektrikler kesildi hatta o yüzden.. dlei gibi yağtı valla, kaldırım seviyesinde sel gitti nerdeyse.. durdu şimdi ... adanadan selamlar bici ftw
Öne çıkan mesajlar