oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 off yağmur yağmaya başladı.. süper süper yer:adana melihtv den oper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Tüm adana halkına selamlar :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 adanalıyak allahın adamıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 şaka yapıosunuzz.. burası deli gbi sıcak ah keşke bi yağmur yağsa yaa yer : izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fede said: adanalıyak allahın adamıyak bici yerik, şalgam içerik. bici çekti lan canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 obsesifik said: şaka yapıosunuzz.. burası deli gbi sıcak ah keşke bi yağmur yağsa yaa yer : izmir yapıştı resmen yapıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 acı çekiyoruz, biri bizi öldürsün. yer: izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 adanalı değilim ben bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ulan bütün izmirlilerde online haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sorma ya sigara dumanından ölücem içerde pencere açamıorum o kdr fecii durumdayız sana seslenioruz ey mikail biraz şu dereceyle oyna aşşaalara dooru çek yoksa azrailin baya işi olucak sayende (töbeee :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dışarı çıkılmıo ki online olcaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ankara deli esiyor. püfür püfür. ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 obsesifik said: sorma ya sigara dumanından ölücem içerde pencere açamıorum o kdr fecii durumdayız sana seslenioruz ey mikail biraz şu dereceyle oyna aşşaalara dooru çek yoksa azrailin baya işi olucak sayende (töbeee :D) Ben sana yağmır büyüsü bebekim. İstenmi? sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet evet evet.. istiorm da önce sen bi konyaya yağdır eğer bi sorun olmas kafana yıldırım fln düşmesse bana da yaparsın olar mı bidenem :D biliosun bedevilik konusunda üst sıralardayım kaş yaparken göz çıkarmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Tımam atarım sana bi yağmur püyüsü, ama yıldırımlar konusunda söz veremem eheh bende bedeviyim bilion. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ondan zaten önce konyada yap diorm sana yıldırım çarpmazsa bana da çarpmaz die düşündüm ama çarpar mı yoksa lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 obsesifik said: dışarı çıkılmıo ki online olcaz tabi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu sdıcakta çıkılmaz yoksa niyetim kordonda dolanmak orası serindir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aynen bnde onu düşünüodm ama akşama çıkıcam bu gidişle biraz serinlesin hava..sanmıorum ama mikail insafa gelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Neydi lan o biralı şeyin adı obsesif, unututm ben semaver gibi bişidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 biraver anam akşam gidersem bi dene de senin içiçn getrticem masaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İçip beni arama küfrederim ona göre. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 tabiki arıcam.. hatta şöle ki buzz gbi biraverden doldurduğum biramdan ilk yudumu aldıktan hemen sonra arıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 biraver güzeldir ya sağlam muhabbet dönüyor etrafında, birahi var bi de sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 süper yağmur yağdı, elektrikler kesildi hatta o yüzden.. dlei gibi yağtı valla, kaldırım seviyesinde sel gitti nerdeyse.. durdu şimdi ... adanadan selamlar bici ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar