Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haste&Lock sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CSI : Paticik ekibi olarak daha fazla delile ihtiyacımız var. 3 ayrı bosstan senin ve bu elemanın detaylı dps chartlarını görmemiz lazım. Üstüne bide overall dps koy yine detaylı olsun. Eğer yetersiz çıkarsan karakterini elinden alıcaz, wowu da silicez bilgisayarından.
Mesaj tarihi:
axedice said:
CSI : Paticik ekibi olarak daha fazla delile ihtiyacımız var. 3 ayrı bosstan senin ve bu elemanın detaylı dps chartlarını görmemiz lazım. Üstüne bide overall dps koy yine detaylı olsun. Eğer yetersiz çıkarsan karakterini elinden alıcaz, wowu da silicez bilgisayarından.

Allah akıl fikir versin
Mesaj tarihi:
Ya MH' de her türlü geçerim o değil de dün gece yine BT de adam ezdi geçti. Gerçi bu sefer 300k fark koyabildi ama yani yine silkti herif yok aklım almıyor.
Mesaj tarihi:

Shadow iken dps de 2. oluyordum hep damage düşük olsa da. Bu arada fire olunca dün 4. oldum bir ara hatta 3. lüğe kadar çıkmıştım ama ros'ta debuff yüzünden damage vermeyince gitti. Bu arada detaylar;

Mesaj tarihi:
ikinizin de o gearlarla dpsiniz çok düşük olması gerekenden. grubunuzda ele shaman var mı? yoksa bir tane edinmeye çalışın guilde. onun dışında ele shamansız bile 1200 dps az, unbuffed 1400-1500ü geçebilmen lazım çok rahat. dmg meterda altlarda kalmış bir shadow priest yoksa ondan da bir tane edinmeye bakın ve shadow ol. lag de yok diyosun, çözemedim ben valla.
Mesaj tarihi:
Şu dps-toplam damage ilişkisini çözemedim ben.
ben 1k dps yapıyorum adam 500 dps yapıyor ama geçiyor beni.
casterlarda gcd sorunu var diyeceğim ama dps en küçük birim yani anlamadım.
(hayır afk olmuyorum ölmüyorum 25 dakika boyunca kayıyorum.
Mesaj tarihi:
valla sirf boyle dmg meterla adamin seni gecme nedenini anlamak zor. gruplarda cok degistiriyo olayi. mesela adamin grupta shadow pri, bm hunter, elemental shaman falan varda sende yoksa, adam heroism aliyo sen alamiyosan falan fark olusmasi normal.
eger ayni gruptada adam seni gecmeye devam ediyosa ya lagtan diycem yine lifetap zamanlarini ayarlayamiyosun diycem.
Mesaj tarihi:
Phlox said:
bir noktadan sonra haste en iyi stat her caster için. yine de 28 haste söylenildiği gibi o kadar fark yaratmaz. başka etkenler vardır. fire vs shadow arasında da çok fark yok, raidde shadow priest yoksa ve fire mage varsa fire daha mantıklı olabilir tabi.

+1, Hit cap we (100/warlock sayısı) Crit olduktan sonra en onemli stat haste,
Mesaj tarihi:
Raidlerde elem shaman ve s.priest var mutlaka zaten. Hatta bu herifle hep aynı grupta oluyoruz raidde. Dün gece farkettim lag yo dedim de 450 ms den az oynamadım. Yazılarda bir 3 sn delay vardı, mümkün müdür?
Mesaj tarihi:
gayet münkündür. your-freedomla girip netherstorm area 52 yakınında dr.boom var, onun üzerinde dps test edebilirsin, lagden mi kaynaklı anlamış olursun böylece.
  • Yeni Oluştur...