Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Diğer topağın kitlenmesiyle mesajın unutulduğunu düşünüyorum. Çözebilecek zeki arkadaşlara kapım açık. Çözenlere özel bir hediyem de var. -mesaj- -mesaj- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yaaa de get. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Nesini çözeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 YOU need to get laid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bence ressam şunu anlatmaya çalışmış , ' Bağımsızlık Gününü , öyle Harrisonlarla , uzaya spacecraft göndermecelerle , yeşil ışık yakmacalarla , Indiana Jonescamalarla sağlayamazsınız. Bomba atın ' diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu resimlerden bir mesaj çıkıyor işte. çözebilene helal olsun. aslında zor değil, hatta bulmacalı ipucu vereyim; görüntüye değil, içine bak şiir türü hem de, anlasana kabak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 peki ya ananas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 imana gelin? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 imana kısmını tamamda kalanını bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Overseer çözdü valla. İmana gelin olacaktı. Akrostiş hesabına resimlerin ilk harflerini bulmanız lazımdı. Çözüm anahtarı: Independence Day Metal Gear Solid Air Force One Netherdrake Ananas -space-(boşluk) Gary Oldman Erik Led Indiana Jones Nuke/Nükleer ilk bilen olduğu için imzamı da ödül olarak sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 daha bulmaca isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Daha zorunu yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Hadi bulun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 cevap= Kolej Piçleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 *dııt* Yanloş cevap. edit: bu sonuca nerden vardın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Üstteki tablo bir sanat akademisinden mi neymiş anladığım kadarıyla o da ingilizce kolej olarak geçiyor, hayat güzeldirdeki velet de babası ölünce piç oluyordu haliyle. Kolej piçi veya piçleri diye düşündüm cevabı. Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 uzaktan yakından alakası yokta, çarpık mantıgını çpok begendim. repine abanıyorum (ve hala cevap bekliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İspanyada iç savaş çıkarken, italya dünyayı işgal etmek istedi gibi bir sonuç mu çıkartmalıyız. Bununla ilgili mi acaba, yoksa tamamen basit bir şey de ben mi karmaşıklaştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aşırı basit bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 perspektif mi ortak nokta? //açı kapının yeri falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 overseer çok karmaşıklaştırıyorsun. o kadar basit düşünülücek b ir şeyki. söyledigimde hasie ya filan diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 söyle de diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 "kadın olmak" life is beautifulda da adam kadın rolü sayesinde hayatta kalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Resmin adı : Las Meninas Google da aratıyoruz, Nedimeler demekmiş. Life is Beatiful = Hayat Güzeldir. 2 ci resim diye 2 ci kelimeyi alıyoruz. Ne çıktı? Nedimeler Güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar