Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Diğer topağın kitlenmesiyle mesajın unutulduğunu düşünüyorum. Çözebilecek zeki arkadaşlara kapım açık. Çözenlere özel bir hediyem de var. -mesaj- -mesaj-
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bence ressam şunu anlatmaya çalışmış , ' Bağımsızlık Gününü , öyle Harrisonlarla , uzaya spacecraft göndermecelerle , yeşil ışık yakmacalarla , Indiana Jonescamalarla sağlayamazsınız. Bomba atın ' diyo.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu resimlerden bir mesaj çıkıyor işte. çözebilene helal olsun. aslında zor değil, hatta bulmacalı ipucu vereyim; görüntüye değil, içine bak şiir türü hem de, anlasana kabak!
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 imana kısmını tamamda kalanını bulamadım
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Overseer çözdü valla. İmana gelin olacaktı. Akrostiş hesabına resimlerin ilk harflerini bulmanız lazımdı. Çözüm anahtarı: Independence Day Metal Gear Solid Air Force One Netherdrake Ananas -space-(boşluk) Gary Oldman Erik Led Indiana Jones Nuke/Nükleer ilk bilen olduğu için imzamı da ödül olarak sunuyorum.
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 *dııt* Yanloş cevap. edit: bu sonuca nerden vardın :D
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Üstteki tablo bir sanat akademisinden mi neymiş anladığım kadarıyla o da ingilizce kolej olarak geçiyor, hayat güzeldirdeki velet de babası ölünce piç oluyordu haliyle. Kolej piçi veya piçleri diye düşündüm cevabı. Haha
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 uzaktan yakından alakası yokta, çarpık mantıgını çpok begendim. repine abanıyorum (ve hala cevap bekliyorum)
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İspanyada iç savaş çıkarken, italya dünyayı işgal etmek istedi gibi bir sonuç mu çıkartmalıyız. Bununla ilgili mi acaba, yoksa tamamen basit bir şey de ben mi karmaşıklaştırıyorum.
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 perspektif mi ortak nokta? //açı kapının yeri falan?
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 overseer çok karmaşıklaştırıyorsun. o kadar basit düşünülücek b ir şeyki. söyledigimde hasie ya filan diyeceksiniz.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 "kadın olmak" life is beautifulda da adam kadın rolü sayesinde hayatta kalıyordu.
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Resmin adı : Las Meninas Google da aratıyoruz, Nedimeler demekmiş. Life is Beatiful = Hayat Güzeldir. 2 ci resim diye 2 ci kelimeyi alıyoruz. Ne çıktı? Nedimeler Güzeldir.
Öne çıkan mesajlar