Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP karşıtı ve yanlısı gazeteler, TV'ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben faşist tasnifimi "AKePe" diyenler ve "Ak Parti" diyenler olarak yapıyorum. Yazar kellesi avımı yaparken de, forum liboşları andıcımı hazırlarken de kısmen bundan faydalanıyorum.
Mesaj tarihi:
siz televizoyncuların çıkıp televizyonda akp hükümetine ana avrat düz gitmesini bekliyorsanız o pek işin profesyonelliğine uymuyor. kuzenimin cnn türkte haber sunuyor olması dolayısıyla en azından ondan dinlediğim kadar o kanalın ortamını az çok öğrendim ama sanıldığın gibi bir manüpülasyon yok ortada (o kanal için konuşuyorum sadece). Ama diğerleri için de benzer şey geçerlidir bence bariz bir şekilde akp karşıtı propoganda yapmak medyayı siyasallaştırmak olur ki, hepimiz "bir şeylerin" siyasal simge haline getirilmesinden ne kadar rahatsız olduğumuzu biliyoruz. Yoksa bu rahatsızlık sadece karşı ideolojilerdeki siyasetler için mi geçerli? Siyasal simge haline getirilmemesi gereken belli başlı şeyler var bence bunlardan en önemlisi de bireylerin yaşantı biçimi ve medya.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Siyasal simge haline getirilmemesi gereken belli başlı şeyler var bence bunlardan en önemlisi de bireylerin yaşantı biçimi ve medya.

Birinci bold, ihtiyaçları karşılama babında, çoğunluk temsiliyetli siyasetin ta kendisidir.
İkinci bold içinse bi 150 yıl geç kaldın.
  • Yeni Oluştur...