Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP karşıtı ve yanlısı gazeteler, TV'ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet kendi leğine öyle bi çevirmiş ki hakkında bi kapatma davası var, Yüce Divan "siyasetten yasaklansın" diye hazırda bekliyor.

Devlet parasıyla damadına gazete alıp recebin tavuğu haline getirmek mi iyi siyaseçiliktir, toplumun ortadan ikiye yarılmasına çanak tutmak mı iyi siyasetçiliktir, Türkiye'yi Türkiye yapmış değerler sürekli kavgalı olmak, kapışmak mı iyi siyasetçiliktir, devletin/milletin bütün kaynaklarının sömürüye açılması, 5 sene evvel burslu okuyan oğlunun gemicik alması mı iyi siyasetçiliktir?

Geççen bunları.
Mesaj tarihi:
yıllar önce bir kanalda baykal ile tayip ekranların karşısında tartışmışlardı, o gün eyvah demiştim, ne kadar doğru düşünmüşün 2 sene önce de sağ olsun beni haklı çıkardı baykal
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Evet kendi leğine öyle bi çevirmiş ki hakkında bi kapatma davası var, Yüce Divan "siyasetten yasaklansın" diye hazırda bekliyor.

Devlet parasıyla damadına gazete alıp recebin tavuğu haline getirmek mi iyi siyaseçiliktir, toplumun ortadan ikiye yarılmasına çanak tutmak mı iyi siyasetçiliktir, Türkiye'yi Türkiye yapmış değerler sürekli kavgalı olmak, kapışmak mı iyi siyasetçiliktir, devletin/milletin bütün kaynaklarının sömürüye açılması, 5 sene evvel burslu okuyan oğlunun gemicik alması mı iyi siyasetçiliktir?

Geççen bunları.
işte bak kısa bir özet geçmişsin, tüm bunlar seçimden önce de böleydi, ama adam %47 aldı bunların üstüne.. Ben şerefli siyasetçi demedim, dikkatini çekerim, iyi siyasetçi dedim..

artı halkı ikiye bölen baykaldır, bundan faydalanan da tayip dir.
Mesaj tarihi:
byzasz said:
sg-1 said:

Geççen bunları.
işte bak kısa bir özet geçmişsin, tüm bunlar seçimden önce de böleydi, ama adam %47 aldı bunların üstüne.. Ben şerefli siyasetçi demedim, dikkatini çekerim, iyi siyasetçi dedim..

ahuzhuahuza son günlerde okuduğum en komik yazı.. halki ikiye bölen baykal :D... Türk değil Türkiyeli... Bunu da baykal dedi di mi :D hauhzhuahzua yardın öğlen vaktı ikiye resmen :D
Mesaj tarihi:
walla sen nasıl düşünürsen düşün, bu gün yıllardır beraber yaşamış insaların hepsi bi şekilde taraf durmunda, bu işin sebeplerinden en önemlisi baykalın aklılcı olmayan çıkışları. Söylemiştim gene söliyim, sen eğer bir amaca hizmet ediyorsan ve bunun kutsal bir amaç olduğuna inanıyorsan oyunu kuralına göre oynayacaksın..

Atatürk samsuna ilk çıktığında milli mücadele başarılı olursa oluşacak rejimle ilgili düşünceleri belirmeye başlamamışmıydı, peki bunu sunuş şekli nasıldı? zamanı, süreçlerin işleyişini etkileyeceğini bildiği için çok akıllıca davrandı.. Atatürk'ün partisini bu gün yönetenler ağızlarından düşürmedikleri Atatürk'ün, zamanın şartlarında değişmez denilenleri nasıl değiştirdiğini iyice etüd etmeleri lazım..
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
byzasz said:
sg-1 said:

Geççen bunları.

ahuzhuahuza son günlerde okuduğum en komik yazı.. halki ikiye bölen baykal :D... Türk değil Türkiyeli... Bunu da baykal dedi di mi :D hauhzhuahzua yardın öğlen vaktı ikiye resmen :D
arkadaşım bu gün ülkenin bölünmüşlüğünün diğerine kıyasla küçük bir parçası senin sölediğin aslı tehlike daha başka ve daha ciddi, Üst kimlik hede hödösü kaç kişiyi peşinden sürükler, ama konu din oldumu, işte sakat. Hatta taraf toplaması en kolay yol budur, kemikleştirmesi en kolay, yönlendirmesi en kolay neferler inançla yaratılır..
Mesaj tarihi:
Peki Baykal mı oynuyor insanların din duygularıyla?

Baykal sümsüğün teki olabilir, burada Baykal'ı komple savunabilecek bi adam bile çıkmaz zaten, ama Baykal'a "toplumu bölüyor, ayrımcılık yapıyor" demek "Bush dünya tatlısı bir barışseverdir" demek gibi birşey.
Mesaj tarihi:
İlla bir tane bölücü olmasına gerek yok.

Tayyip bölücü evet. Ama, Baykal da bölücü.

Belki karşılık veriyor, biz siz geyiklerini karşıdan gelen bölücülüğe cevap volarak veriyor fakat yine de insanları birleştirmeye çalışmıyo.
Mesaj tarihi:
Din konusunda diyorum ben. Bu ülkede dini ayrımcılığı körükleyenler tavuğu olan kişi ve saz arkadaşlarıdır.

"Müslüman çoğunluk da dinini yaşayamıyor" diyecek kadar gözü dönmüş olanlar kimlerdir? Bu ayrımcılığın, savaş çığırtkanlığının daniskasıdır, olmayan birşeyi varmış gibi gösterip insanları birbirine düşürmektir.
Esas konuyla ilişkili olarak da, şakşakçı basın da bu cümleye alkış tutmuş, savunmaya kalkışmıştır.
Mesaj tarihi:
din konusunda, yada herhangi bir konuda tayipin stratejisi hep yanı, önce bir laf direk ağzından yada bir parti yetkilisinin ağzından yada bir şekilde bi yerlerden gündeme geliyor, sonra beklemeye başlıyor tayip, konu kamoyunda tartışılıyor, bi sonuça varılıyor, baykal hemen bu tartışmaya ortak oluyor çıkışlarını yapıyor, tayip ve kurmayları hala izlemye devam ediyorlar, sonra starteji belirliyorlar, konudan nasıl siyasi çıkar elde edebiliriz diye kafa patlayırolar, sonra konu üzerine tayip çıkıp bi yerde açıklama yapıyor, kendi istediği yönde konuya yön veriyor, e ne oldu sonuçta.. karşısındaki muhalefet liderinin sivir çıkşlarını malzeme yapıyor, halka sölese yaratamayacağı etkiyi yaratıyor,puanları topluyor. baykal da sivri çıkşları sırasında rencide ettiği, halkın büyük kısmından iyice uzaklaşıyor, ülkenin bir kısmanından hiç millet vekili çıkaramıyor, bir kısmını çoktan küstürmüş, ve halkın sen ben diye ayırmış olan baykal oluyor.

sonra çıkıyor türbanlı birine chp rozeti takıyor, din de bizim devlette bizim halk da bizim çekil aradan diye reklam panolarına yazıyor, rezil ken daha da rezil ediyor kendini, sonra kalkı biz bölmedik onlar böldü... eee sende çanak tuttun, haklın çoğunluğunun değerlerini bi kalemde şeriatçılarla bir tuttun, onları yarattın bizi yarattın..

kimse baykalın bu ülke de bölünmüşlük yaratmadığını idda edemz bana göre.. eden eder tabi..
Mesaj tarihi:
byzasz said:
din konusunda, yada herhangi bir konuda tayipin stratejisi hep yanı, önce bir laf direk ağzından yada bir parti yetkilisinin ağzından yada bir şekilde bi yerlerden gündeme geliyor, sonra beklemeye başlıyor tayip, konu kamoyunda tartışılıyor, bi sonuça varılıyor, baykal hemen bu tartışmaya ortak oluyor çıkışlarını yapıyor, tayip ve kurmayları hala izlemye devam ediyorlar, sonra starteji belirliyorlar, konudan nasıl siyasi çıkar elde edebiliriz diye kafa patlayırolar, sonra konu üzerine tayip çıkıp bi yerde açıklama yapıyor, kendi istediği yönde konuya yön veriyor, e ne oldu sonuçta.. karşısındaki muhalefet liderinin sivir çıkşlarını malzeme yapıyor, halka sölese yaratamayacağı etkiyi yaratıyor,puanları topluyor. baykal da sivri çıkşları sırasında rencide ettiği, halkın büyük kısmından iyice uzaklaşıyor, ülkenin bir kısmanından hiç millet vekili çıkaramıyor, bir kısmını çoktan küstürmüş, ve halkın sen ben diye ayırmış olan baykal oluyor.

sonra çıkıyor türbanlı birine chp rozeti takıyor, din de bizim devlette bizim halk da bizim çekil aradan diye reklam panolarına yazıyor, rezil ken daha da rezil ediyor kendini, sonra kalkı biz bölmedik onlar böldü... eee sende çanak tuttun, haklın çoğunluğunun değerlerini bi kalemde şeriatçılarla bir tuttun, onları yarattın bizi yarattın..

kimse baykalın bu ülke de bölünmüşlük yaratmadığını idda edemz bana göre.. eden eder tabi..

Yalnız şu bold kısmı söyledikten sonra bütün suçu baykala atman iyiymiş.
Mesaj tarihi:
şimdi beni tayip kısmı ilgilendiriyor tabi ama çok da ilgililendirmiyor,o blodlu kısmı sen ben anlıyoruz ama halk anlamıyor, halk baykalın çıkışlarına bakıyor, daha tayip konuya dahil bile değil bu sırada.. Ama baykal çoktan içinde..
şimdi çıkmak zorundayım, bir önceki postumda zorlama odu, hızlı bir şekilde yazdım gitti, akşam konu hala gündemde olursa oturur tartışırız enne boyuna, şimdilik hoşcakal
Mesaj tarihi:
byzasz said:
walla sen nasıl düşünürsen düşün, bu gün yıllardır beraber yaşamış insaların hepsi bi şekilde taraf durmunda, bu işin sebeplerinden en önemlisi baykalın aklılcı olmayan çıkışları. Söylemiştim gene söliyim, sen eğer bir amaca hizmet ediyorsan ve bunun kutsal bir amaç olduğuna inanıyorsan oyunu kuralına göre oynayacaksın..

haddee leeeyn

şimdi burda bilmemne parkına cami yapmak, içkili yerleri şehir dışına taşımak, bilmemnerde ahlak zabıtası koymak daha aklıma gelmeyen onlarca şey sayabilirim tayyoşçuların sadece gerilimi körükleme amacıyla kullandığı.

baykal biraz daha zeki olaydı bunları yemezdi belki ama bu demek değil ki ortalığın içine eden kendisidir.

bir olumsuzluğun da sorumluluğunu alsın artık bu ak partisi.
Mesaj tarihi:
huun said:
bone gazxeteleri fişlemiş.
hazır fişlenmişi var.
bkz: akreditasyon listesi

edit: sayfa değişince bir üstteki mesajı alıntılamak grekti
Mesaj tarihi:
ne gerek var fişlemeye açıyorsun telezyonu

"kafasındaki türbanını çıkarmadı diye acile alınmayan neneler" den bahseden diziler falan varsa anlıyorsun bu adamlardan bir cacık olmaz.

"-çıkkkar o türbanı!!!11 aşşaalık halk köpeee!!!11"
Mesaj tarihi:
akp karsiti olarak aydin dogan ve masif medya grubunu unuttun.

ormanlik araziyi alisveris merkezi yaptirtmadi hukumet diye etmedigini birakmadi adam :)

dupeduz yalan haber dahil olmak uzere (bkz ICKI YASAKLANDI LAAYN)
  • Yeni Oluştur...