LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 valla o map bende yoktu son oyuna giremedim yzdım m8 almadı mben roket aldım.. m8 sniper neter ve arcane aldı[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben normalde sadece sniper rifle kullanıyorum bugün baydım baya silah değiştirdim oyun bende silah değiştirio sniper sanıp tıklıyorum bi bakıorum tarıyo m249 ile anlamadım gitti...[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 soldat.ethernass.com adresinde ilgili herşey yazıo, netekim bi girsek map ekledik burdan indirin yazıo :) ayrıca uh man kutlarım topten e girdiniz bir anda ... ancak saçma sapan muhabbeti kesin, yok sen spawnkill yapıon yok sen lamestyle oynuon, başka serverlarda bunlar normal olabilir ama ethernassta yapmayın içim sıkılıo bir süre sonra chat mesajlarını okumuom ... geçin bunları maksat eğlenmek, orda da verdim örneğini ben seni keserim sen beni kesersin, ne ki yani ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Eholeyy:) ilk saatte girmişim varmı böle bişi:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 dediiğim gibi helal olsun demeyi bi öğrense :)..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 serverlarda kaç tane adam olduğunu oyuna girmeden bakabileceğimiz bir program, site gibi bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben de ona kasıom, oyunu yapan adam bekle bir sonraki sürümü falan dio ama polonyalı olduu için yada beni pek iplemedii için net bir cevap vermio ve hasta edio :P[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bu arada aklıma geldi, soldat anasayfamızı mutlaka okuyun; bugün bir arkadaş geldi icqya giremiom atıo beni dedi, mapleri yükle dedim teşekkür ederim dedi :) baardım orda UYARI die ama genç tabe heyecanlı .) arada bakın nooluo ne bitio, istatistiklere profil olayını ekledim misal en son toptendekiler için ... (gerçi sadece toptendekiler için deil, biraz web prosedürlerinden anlayan kendi profilini bulur .) ne adamım ya kendi açıklarımı sölüom :P) hayırlı soldatlar ... bu saatlerde giren yok mu diecem, siz de bana kişi sayısını gösteren bişi koy dieceksiniz ben de e yazdım durumu diecem, karşılıklı haa diecez ... not: final kasmak insanda şizofreni yaratır mı ya ? bence yaratır ... of bak yine cevap verdim ... neyse ben gidiom bu ne arkadaşım ya :P[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 top ten dekilerin ismindeki link kopyalayıp adımızı yazıyoz oluyomuş.. :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Haritanın dışında spawn olup durdum 5 dk boyunca :)12[hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 25 June 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 tek screenshot ile de anlayabiliyoruz :) bana da olduydu o olay olabiliyor bazen bomban varsa kendini patlat öyle bi durumda bomba yoksa çık bi daha gir[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Esası readme yi okuduysanız /Harakiri ve /Bigharakiri komutları var ama çalışmıo:([hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 çalışmayışının sebebi o readmelerin 1.1.4 e ait oluşu ama 1.1.4 ün dedicated linux server version'u olmayışı ve pek sevgili polonyalı Michal arkadaşımızın ısrarla bunu yapmayışıdır. Bi de marifetmiş gibi baba ben administrating yapamıom 1.1.3 de diince, o daha beta %50si bile yok 1.1.4 bekle demesi üzüyor insanı ... bu tip durumlar olunca çıkıp girin oyuna, yukarıda da dediim gibin flag almanızın bir önemi yok oyun içinde yani o hairtayı 1 flagle de bitirseniz, totaldeki flagleriniz önemli ... çünkü unregistered olarak kullandıımız için zaten oyun arada çat die kapanabilio ... ha sen kapamışsın ha o :) ki evet bir ss ile de anlayabilirdik .)[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 saat kaçta dolu oluyor server? şimdi yükledim daha hiç oynayamadım, girdim server'a bomboştu.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Oh be. Güzel güzel Marmaris'te tatilimi yaparken bir internet cafeye gireyim Soldat'ı yükleyim dedim. Oyunun 8 MB olması ne büyük bir avantaj :) Bu arada soldat.ethernass.com 'da olmuş sonunda, güzel güzel. Eferim lan neter. You're handy. :) Bu arada insan bu kadar bilgisayardan uzak kalınca bir sürü cin fikir geliyor aklına. Bakalım gelince şu online kişi sayısını göstertebilecek miyim, merak içerisinde beklemekteyim. Bu arada ben server olarak register etmeyi düşünüorum, eğer amca stabil bir şey çıkarırsa.. - ki sanmıyorum. Tek kişilik projeler, genelde sönümlenmeye mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: ... projeler, genelde sönümlenmeye mahkumdur. ne demektir abi sönümlenmek ? sönmek gibi bişi herhalde :P[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 süper bi hizmet takdir ediyoruz eshcim girerken mesaj at online görürsen :)[hline]merchant-for god's sake pinhead-do i look like someone who cares about what god thinks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bu hizmetin geri gelmesi mümkün müdür ? gaz versek ? biskrem versek ?[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 du bakalım. daha farklı bir platform da geri gelebilir bu hizmet.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 nebula'nın soldat server'ı tekrar açılmış.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Eveet *rush*[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar