Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok kararsız kaldım.

brutality

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben level 70 bir Warrior yaptım alt char.Sadece pvp amaclı bi karakter oldu.az cok gearı da oldu.Simdi sorum şu ; ii ratingli Warriorlara bakıyorum sürekli, genelde talentler klasik armstan Ms ve second wind alınıyor furydede enrage e , weapon mastery ve sweeping strikes a gidiliyor.Hersey normal buraya kadar.3 talent artıyor genelde o 3 talenti prot ta tactical mastery ye mı veriim yoksa furyde Flurry yemı iniyim.baktıgım warriorlarda onada veren var digerinede.simdi düsünüyorum tactical mastery ile hızlı disarm ve spellreflect yapılabiliyor.yani hersekılde stance degistiginde +15 rage gayet hos.Fakat flurry 3 talentle gelecek %15 hız da beni düsündürüyor sonucta silahım yavas.(stormherald) Ve o hızla daha ii rage toplanabilir gibi... 2v2 pek yapmıyorum , 3v3 yapıyoruz su ara ve genelde rog warrior healer set up oluo .. Sizce o 3 talenti nasıl degerlendirmeliyim? :) Saolun simdiden..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 3vs3 te warrior pek nuke yemio hemen hemen her takımda melee class oluo ve plate pek çekici gelmio vurmak için. Üstüne bide vurduun warrior max rage takılıo e malum spell reflect olayıylada herkez karşılaşçaanı bildiin için 2. dmg dealer yada healer a dalıo insanlar.

E böle bi durumda warrior vurmak ister ki %15 haste çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

warrior dediğinin 3v3 ü = WRD.
WRD nin en çok sorun yaşadığı = PRM.
her türlü PRM de warriora gayet çekinmeden dalar.
instant reflecti de kimse görüp engel olamaz tac mastery varsa.
frostboltun agzına geldigi an "aasktir tüh" der anca. varsa 15 ping o ayrı tabi.
2v2 de zaten şart.
15% faster düz melee attack ayrıca IMBA DPS yapmaz.
zaten ms ww götürüyorsun işi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Warriorda tactical mastery farzdır. Instant spell reflectten tut combat içi interceptlere stance dancelere ve intercept arkası hamstringe kadar sana çok büyük yarar sağlar. Flurry proclamasını sallayabilirsin. TM ağacın en üstünde ve çok efektif bir talenttır.
Sosyal ağlarda paylaş

Pek saygıdeğer arkadaşlar - 5v5'te 2200 3v3'te 2350 rating görmüş bir insanım. Bu kadar peşin konuşuyorsunuz da acaba sizler 5v5te kaç defa warriora dalan bir takım gördünüz ki spell reflect için TM veresiniz?

Eyvallah 2v2 için herşey tamam TM iyidir de 5v5 için ne diyorsunuz aceba?
Sosyal ağlarda paylaş

Unbridled wWrath a vermek yanlıs mı ? Birde sanırım execute e vermekte iyi olur hem az rage hem daha cok execute vurur.Neyse Zaten genelde ya 2v2 ya 3v3 yapıorum geneldede warriora dalıyolar itemlerim kotu olmamasına ragmen. sanırım TM vermek ii olacak :/ birde karsıdaki enemy nin kime , hangi casti yaptıgını gosteren bir addon görmüstüm videonun birinde. ekranın ortasında gosterdiginden rahatca spellreflect yapılabilir.bilen varsa soluyebilir mi ismini acaba bu addonun? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...