Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben sekiz senedir aynı cep telefonumu(almighty 3310) ve simkartı kullanıyorum. bir evde nedir, babanın telefonu en dandik olur. yok, o bile heves etti yeni bişey aldı, ben, salla boşver dedim hep. şimdi abim de babam da dedi ki, bişey beğen de alalım. istiyorum ki ucuz olsun ben de, baktım 6300 iyi lan galiba. sözlükte falan baktım, baya adamda varmış. ama sözlük doğası gereği, birisi kötüleyince, telefona sahip olanlar süper falan diyo. paticikte kesin kullananı vardır. söyleyin gençler. şusu iyi busu kötü deyin. hiçbişey bilmiyorum telefonlara dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sonyericsson w830i al 330 milyona düşmüş. kesinlikle çok daha güzel bi telefon 6300'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oyy bi de onun özelliklerini mi okuycam şimdi. bakayım ama dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 telefon güzel telefon da, modası geçti onun.. symbian olması önemli değilse sony ericsonlara bak derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 simbian ne olm ya, mesela neler oluyü, ne olmuyü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 işletim sistemi gibi düşün.. program falan yükleyebiliyosun symbianda.. javada da var o ama öyle değil. symbian yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bakızlayayım ikisine de. moda falan tanımam hiç telefonda,düzgün bişi ossun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mobil cihazlar bölümü bunun için tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 geç syn geeeç :D hiç bişey bilmiyorum olm, millet simbiyan jaa mava diyo. benim mal mal soru sorabilmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hala 3310 kullanıyosan normaldir zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dostum 3310da resimli mesaj çizme özelliği falan var, ilk kez görünce çok şaşırmıştım, hepsinde yok çünkü. onun üzerine kamera falan ilgimi çekmedi :D LOTR logom var laaaaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 auhauhauh :D merak etme ben de 1200 kullanıyorum.. :D 1200 dı herhalde o telefon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bak 2 yıldır mı ne w810i kullanıyorum tam anlamıyla herşeyimi karşılıyor fiyatıda düştü sanırsam.şiddetle tavsiye ederm gayet samimiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iki dakkada soğudum lan cep telefonu piyasasından. bisürü özellikler, bi bok anlamadım da. direkt alıyorum galiba. mp3 bile çalıyomuş lan. cepte kocaman mp3 pileyır ve 3310 olunca zor olmaktaydı. ikisi birleşenzi. iyi iyi haaa bak şunu biliyom bi: "abi coystikliler bozuluyor ya, coystikli almayacaksın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 e sony al daha kibar o ve mp3 player konusunda üstüne tanımam ben.. nokia falan sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 PassivE_KesH said: bak 2 yıldır mı ne w810i kullanıyorum tam anlamıyla herşeyimi karşılıyor fiyatıda düştü sanırsam.şiddetle tavsiye ederm gayet samimiyim... ısrar ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 w830 ondan çok daha iyi ben de 810i kullanıyorum ama şimdi alacak olsam 830 alırım. şekil falan itibariyle de daha şık ayrıca daha iyi bi telefon sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mumu dediğin telefon için şöyle bi bakıyorum da düzgün bi sitesini bulamadım türkçe. teknosa meknosa da satmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 samsung m300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 2. telefon olarak kullanıyorum. güzel yani. ama hani imkanın varsa N serisinden al bişeyler. N serisinden sonra en iyisi 6300 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu devirde nokya alınamz artık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 w810 havada karada çakar 6300'a, kamerası yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 samsung e740 var. iyi telefon idare ediyo beni. kamerası iyi, mepeüç çalıyo. güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 SAMSUNG U900!!! wireless ı olsa bendeki takoz n91 i atıp alcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar