Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Selam, bu gitarların(malesef sadece jackson performer yazıyor modelini bilmiyorum) 0 ve 2. el fiyatlarını aradım ama bulamadım. Bilen gören duyan, paylaşıp mutlu olmak isteyen varsa sevinirim. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bir sürü Performer var. Resmini gösterirsen yardımcı olabilirim ancak. Tarif falan da çekemiyorsan da. En ucuz gitarlarıdır ama bunlar Jackson'un, zor bulursun alıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Resim koyamıyorum malesef siyah gitar, pickguardların kenarları beyaz sadece, floyd rose yok, tremolo barı yok onun dışında üstünde herhangi bir yazı-resim-aksesuar yok malesef. Alıcı bulundu sanırım fiyat bekliyormuş da ne kadar istesek bilemedik. Gitarın tonu fena değil aslında 0 ı 1000 ytl eder gibi geldi bana 30 dakika kurcalayınca(hoş dual rectifiera bağladım gitarı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Pek birşey söyleyemeyeceğim ama 1000 edeceğini de sanmam bu serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 üzerindeki manyetikler, kasa modeli falan yazsan belki çıkarırız hehe. bide sabit köprü galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bahsettiğin gitarın modeli ps-1. Sıfır'ı uzunca bir süredir yok ama varken de 1000ytl falan değildi. Şu an 300lira gibi bir fiyata satılabileceğini tahmin ediyorum. Hemen şunu da ekleyeyim, beğendiğin şey bence gitardan çok amfi olmuş. Zaten rectifier beğenmeyen pek yok diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 asdas salaklığa bak manyetiklerini yazmamışım. gitarı 0 600 dolara almışlar zamanında. Kaça satarız bilmiyorum ama sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar