Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 heyecanlandım bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UuR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hehe o kadar tartıştıktan sonra böyle bişey çıkması üzücü tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 foton tülbenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hehee :) Çoğunlukla böyle sonuçlanır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bir gece biz de bir arkadaşla yürüyorduk sokakta, kötü içmiştik, birden ay kapanıp tabak şeklini alda, sonra tamamen gitti. Ay tutulması olduğunu akıl edenen kadar geçen zamanda ciddi ciddi kıyamet kopuyor olma ihtimalini tartışmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ahahha güzel kafa tabi :D Ben de küçükken bi şey gördüm. Böyle hurma ağacı vardı okulda. Hurmalar da elma kadar olmuş, sarı sarı. Sonra bi baktım biri bildiğin ağzını açıp kapatıyo. Yani ağız var gibi böyle. Sanki yarılıyo sonra geri kapanıyo. Kıpkırmızı damarlı bi içi var. Sonra bi anda gitti meğer kırmızı renkli, damarlı desenli bi kelebek konmuş. Kanat genişliği tam hurmanın çapı kadar ve öyle dik bi açıyla bakmışım ki hakkaten süper bi göz yanılması olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar