Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben Aoc normal paket alıp cd lerden kurmama ragmen saçma sapan 1 gb yi geçik patch indirio bu AoC patcher bu normal mi?Tbc çıktıgından beri indirelen patchlerin toplamından fazla olması çok acayibime gitti.Evet yeni bi oyun bi sürü bug var düzeltilio vs ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası.Belkide sabırsızlandıgım için bana böyle geliyor:S
callawey Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Kalten said: Ben Aoc normal paket alıp cd lerden kurmama ragmen saçma sapan 1 gb yi geçik patch indirio bu AoC patcher bu normal mi?Tbc çıktıgından beri indirelen patchlerin toplamından fazla olması çok acayibime gitti.Evet yeni bi oyun bi sürü bug var düzeltilio vs ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası.Belkide sabırsızlandıgım için bana böyle geliyor:S 1.5 gb ye yakın bir patch indiriyor olman lazım ama tabi toptan indiği için 1gb de olabilir. ve üzerinden 1-2 ay geçmiş hiçbir mmoya 1gb altında patch yapmadan giremessin yok öle birşey :)
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Peki bunun son patch olup olmadıgını nasıl anlayablirim. su an 900 küsür mb lik bi patch indirior daha önce ufak tefek en büyügü 100mb olan bi sürü patch çektim son patchdir diye umutla bekliorm ama bundan sonra yine patch çıkarsa heralde uyurum artık.Bu patcherin altında 1.0.2008.520 die bi şey var tahminen patchin sürümü bu tabi tamamen yanılıoda olablirim:P
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Sen indir tusuna bas gidip yemek ye uyu falan yaklaşık 1-2 saat suruyor min butun patchler.
Öne çıkan mesajlar