EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Anakartım bu, işlemci amd athlon 2500+ Evet eziğim param yok upgrade yapamıyorum :P En azından ekran kartını değiştireyim, birazda ram takayım, belki eu3 oynayabilirim diye düşündüm ehe. ddr2 oluyomu buna? ya özetle en iyi hangi ekran kartı ve ram uyar buna? bi keresinde bilgisayar parçası satan bi adama sormuştum, en çok geforce 5200 fx mi mx mi ne ondan olur ona demişti. ama güç kaynağı kaç watt o önemli falan demişti. bende ne bilim demiştim. böle işte. nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tau Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 DDR SDRAM 512MB x2 400mhz toplamda 1GB yeterli. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28382 5xxx serisi çalışıoda son modeli FX5700 benim bildiğim ama artık üretilmio ancak 2. el bulabilirsin onada fazla para ödeme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 parça satan adam sağlam uydurmuş her türlü agp ekran kartını takarsın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar